Orange şi Vodafone fac angajări

Orange recrutează acum reprezentanţi de vânzări în Bucureşti şi în ţară. Compania mai caută candidaţi eligibili pentru poziţii precum analyst project manager, telco architect, IT strategy advisor. Vodafone caută un business analyst şi un solution delivery engineer, în această perioadă.
Economica.net - lun, 06 feb. 2012, 09:09
Orange şi Vodafone fac angajări

Iată lista joburilor nespecializate, ofertate de Orange

Cash collection representative la Mangalia
Candidatul ideal este absolvent de liceu, cu minimum un an experienţă de lucru, fluent în engleză, care ştie să opereze un PC şi care nu are cazier.
Detalii, aici.

Orange sales representative în Bacău, Bucureşti, Sfântu Gheorghe, Tîrgu Mureş, Mediaş, Bistriţa, Craiova, Oradea.
Te califici pentru acest post, dacă eşti absolvent de liceu sau student, ai cel puţin un an experienţă într-un domeniu conex celui în care vei lucra, vorbeşti fluent limba engleză, ştii să operezi un fax, şi eşti pasionat de tehnologie. Detalii despre job, aici.


Corporate sales reporting officer
la Braşov
Eşti eligibil pentru acest post, dacă ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi ştii să operezi un PC. Amănunte, aici.


Analyst project manager
la Bucureşti
Candidatul ideal are foarte bune cunoştinţe de infrastructură IT, cunoştinţe solide de MS Excel şi MS Access, este fluent în engleză, are cunoştinţe medii de limba franceză, demonstrează că poate sintetiza şi analiza informaţii şi un plan de afaceri.
Detalii despre această poziţie, aici.

Dacă vrei să lucrezi într-o poziţie mai specializată, iată oferta de angajare a companiei Orange


ERP Solution Architect
în Capitală
Te califici pentru această poziţie dacă ai cunoştinţe avansate de Oracle Applications 11i, R12, de JavaScript, JSP, J2EE, Oracle JDeveloper, Microsoft Office, Microsoft Project, Microsoft Visio. Mai mult, trebuie să fii fluent în engleză şi să ai minimum 3 ani experienţă în implementare de sisteme şi programare, ca să recrutat de Orange. Amănunte, aici.

Telco Architect în Capitală
Profilul candidatului ideal: are cunoştinţe avansate de Sigtran, ss7, SIP,  din zona de  ITILv3 Foundation , e un foarte bun vorbitor de limba engleză, şi are cunoştinţe medii de limba franceză. Detalii, aici.

IT Strategy advisor în Bucureşti
Candidatul ideal este un guru în programare, are expertiză în una din următoarele zone: J2EE, .net, pl/sql, şi minimum 5 ani experienţă în IT. Este preferabil să ai un MBA sau un master în Automatică/Calculatoare, dacă vrei să fii recrutat pentru acest post. Amănunte, aici.

Lista completă a poziţiilor deschise la Orange în această perioadă, aici.

Care este oferta de angajare a companiei Vodafone

Vodafone recrutează în această perioadă un business analyst în Bucureşti.
Candidatul ideal are cel puţin 3 ani experienţă în analiză/modelare/planificare de afaceri, e absolvent de facultate şi ştie să opereze în Excel şi Power Point.
Amănunte, aici.

Tot în Bucureşti, Vodafone mai recrutează un solution delivery engineer. Candidatul ideal este absolvent de Politehnică, are cel puţin un an experienţă în proiectare/administrare reţele de comunicaţii, şi minimum un an experienţă în soluţii de date/voce pentru clienţi corporate.
Detalii, aici.

Vezi aici lista completă a joburilor deschise acum la Vodafone.

Te-ar mai putea interesa și
Ghiţă, SNN: Proiectul SMR din România va beneficia de cel mai înalt nivel de securitate nucleară şi robusteţe tehnologică
Ghiţă, SNN: Proiectul SMR din România va beneficia de cel mai înalt nivel de securitate nucleară şi robusteţe tehnologică
Proiectul SMR din România va beneficia de cel mai înalt nivel de securitate nucleară şi robusteţe tehnologică, a declarat directorul general al societăţii Nuclearelectrica, Cosmin Ghiţă,......
Parlamentul European a adoptat un plan de şase miliarde de euro pentru Balcani
Parlamentul European a adoptat un plan de şase miliarde de euro pentru Balcani
Parlamentul European a adoptat miercuri planul de creştere de şase miliarde de euro pentru Balcani anunţat în toamnă, ...
Managerii de HR – recrutaţi cu salarii nete lunare între 3.000 şi 5.000 euro, iar Managerii de Logistică – între 2.500 şi 4.000 euro – Sorin Roibu, Managing Partner la firma de recrutare Arthur Hunt România INTERVIU
Managerii de HR – recrutaţi cu salarii nete lunare între 3.000 şi 5.000 euro, iar Managerii de Logistică – ...
"În general, la o schimbare de job a middle managerilor, creșterea ajunge, în medie, la 10-15%. În cazul în care este ...
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Marex Technology DOO Belgrade, filiala sârbească a grupului polonez care activează pe piața soluțiilor de epurare a ...