Orange şi Vodafone fac angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Orange recrutează acum reprezentanţi de vânzări în Bucureşti şi în ţară. Compania mai caută candidaţi eligibili pentru poziţii precum analyst project manager, telco architect, IT strategy advisor. Vodafone caută un business analyst şi un solution delivery engineer, în această perioadă.
Economica.net - lun, 06 feb. 2012, 09:09
Orange şi Vodafone fac angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Iată lista joburilor nespecializate, ofertate de Orange

 

Cash collection representative la Mangalia
Candidatul ideal este absolvent de liceu, cu minimum un an experienţă de lucru, fluent în engleză, care ştie să opereze un PC şi care nu are cazier.
Detalii, aici.

Orange sales representative în Bacău, Bucureşti, Sfântu Gheorghe, Tîrgu Mureş, Mediaş, Bistriţa, Craiova, Oradea.
Te califici pentru acest post, dacă eşti absolvent de liceu sau student, ai cel puţin un an experienţă într-un domeniu conex celui în care vei lucra, vorbeşti fluent limba engleză, ştii să operezi un fax, şi eşti pasionat de tehnologie. Detalii despre job, aici.


Corporate sales reporting officer
la Braşov
Eşti eligibil pentru acest post, dacă ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi ştii să operezi un PC. Amănunte, aici.


Analyst project manager
la Bucureşti
Candidatul ideal are foarte bune cunoştinţe de infrastructură IT, cunoştinţe solide de MS Excel şi MS Access, este fluent în engleză, are cunoştinţe medii de limba franceză, demonstrează că poate sintetiza şi analiza informaţii şi un plan de afaceri.
Detalii despre această poziţie, aici.

Dacă vrei să lucrezi într-o poziţie mai specializată, iată oferta de angajare a companiei Orange


ERP Solution Architect
în Capitală
Te califici pentru această poziţie dacă ai cunoştinţe avansate de Oracle Applications 11i, R12, de JavaScript, JSP, J2EE, Oracle JDeveloper, Microsoft Office, Microsoft Project, Microsoft Visio. Mai mult, trebuie să fii fluent în engleză şi să ai minimum 3 ani experienţă în implementare de sisteme şi programare, ca să recrutat de Orange. Amănunte, aici.

Telco Architect în Capitală
Profilul candidatului ideal: are cunoştinţe avansate de Sigtran, ss7, SIP,  din zona de  ITILv3 Foundation , e un foarte bun vorbitor de limba engleză, şi are cunoştinţe medii de limba franceză. Detalii, aici.

IT Strategy advisor în Bucureşti
Candidatul ideal este un guru în programare, are expertiză în una din următoarele zone: J2EE, .net, pl/sql, şi minimum 5 ani experienţă în IT. Este preferabil să ai un MBA sau un master în Automatică/Calculatoare, dacă vrei să fii recrutat pentru acest post. Amănunte, aici.

Lista completă a poziţiilor deschise la Orange în această perioadă, aici.

 

Care este oferta de angajare a companiei Vodafone

Vodafone recrutează în această perioadă un business analyst în Bucureşti.
Candidatul ideal are cel puţin 3 ani experienţă în analiză/modelare/planificare de afaceri, e absolvent de facultate şi ştie să opereze în Excel şi Power Point.
Amănunte, aici.

Tot în Bucureşti, Vodafone mai recrutează un solution delivery engineer. Candidatul ideal este absolvent de Politehnică, are cel puţin un an experienţă în proiectare/administrare reţele de comunicaţii, şi minimum un an experienţă în soluţii de date/voce pentru clienţi corporate.
Detalii, aici.

Vezi aici lista completă a joburilor deschise acum la Vodafone.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
CE solicită unui număr de opt state membre, printre care și România, să implementeze corect directiva europeană pentru combaterea fraudelor
CE solicită unui număr de opt state membre, printre care și România, să implementeze corect directiva europeană pentru ...
Comisia a decis să iniţieze proceduri de constatare a neîndeplinirii obligaţiilor împotriva Croaţiei, Finlandei, Greciei, ...
Chimcomplex se pregătește să finalizeze procesul de transfer pe piața principală a BVB
Chimcomplex se pregătește să finalizeze procesul de transfer pe piața principală a BVB
Cel de-al treilea an al planului de creştere a Chimcomplex Borzeşti 2018 - 2021, axat pe consolidarea creşterii, performanţei ...
Germania impune restricții severe împotriva persoanelor nevaccinate
Germania impune restricții severe împotriva persoanelor nevaccinate
Germania a decis să înăsprească restricţiile pentru persoanele nevaccinate împotriva COVID-19, impunându-le o cvasi-izolare, ...