Oraşul Braşov are cea mai mare acoperire 4G din România

Compania Vodafone a lansat, luni, la Braşov, serviciul 4G, prin vizionarea şi testarea unor aplicatii cu viteze de transmitere pe internet de până la 100 Mbps în regim wireless pe tehnologie LTG, cunoscută generic ca 4G, Braşovul fiind oraşul cu cea mai mare acoperire 4G din ţară.
Economica.net - lun, 04 feb. 2013, 14:14
Oraşul Braşov are cea mai mare acoperire 4G din România

La două săptămâni de la creşterea vitezei 4G la 100 Mbps, Vodafone România oferă utilizatorilor posibilitatea de a testa primele servicii 4G pe smartfone, la cea mai ridicată viteză. Utilizatorii pot testa serviciile 4G pe două modele de telefoane inteligente, Samsung Galaxy SIII LTE şi HTC One SV LTE, în 17 magazine Vodafine din cele 10 oraşe aflate sub acoperirea reţelei 4G.

Directorul regional al companiei, Sorin Doca, a declarat, într-o conferinţă de presă de prezentare a serviciului 4G, că lasarea a fost organizată la Braşov deoarece este oraşul cu cea mai mare acoperire 4G din ţară, de circa 98% din populaţie.

Reprezentanţii companiei au făcut mai multe demonstraţii pe telefoane smartfone compatibile 4G, în comparaţie cu serviciul 3G, pentru a testa diferenţa dintre rapiditatea transferului de fişiere, serviciul 4G oferind un transfer mult mai rapid la o viteză de până la 100 Mbps.

De asemenea, la conferinţa de prezentare a fost luată legătura video cu sediul Salvamont Braşov.

În cadrul campaniei de lansare a serviciului, firmele mici şi mijlocii din Braşov vor beneficia de o ofertă specială la accesarea serviciilor 4G, fără costuri suplimentare.

„La achiziţionarea pachetului nostru complet Vodafone Office Complet (VOC), firmele mici şi mijlocii din Braşov vor primi gratuit router-ul special B2000, care permite utilizarea serviciilor 4G”, a spus Sorin Doca.

VOC este un pachet integrat de servicii decomunicare – voce mobilă, voce fixă, internet fix şi fax, destinat companiilor mici şi mijlocii.

Vodafone a lansat şi o nouă campanie de comunicare printr-un spot video care face o paraleleă între filmele SF de altădată şi realităţile zilelor noastre, arătând cum tehnologia şi inovaţia ne-au schimbat viaţa. Parteneriatele Vodafone cu Salvamont şi SMURD sunt ilustrate în spot, ca exemple ale contribuiţiei tehnologiei la o viaţă mai bună.

În acelaşi timp, campania prezintă noul program de asistenţă clienţi al companiei, care include o multitudine de canale: *777 – număr dedicat pentru apel operator şi acces de la distanţă, disponibilitatea experţilor de date în toate magazinele Vodafone şi suport online prin forumul Vodafone pe pagina de internet a companiei.

În urmă cu două săptămâni, Vodafone a crescut, în premieră naţională, viteza noilor servicii 4G la 100 Mbps, în cele zece oraşe acoperite de reţeaua 4G: Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Timişoara.

Serviciile Vodafone 4G sunt disponibile utilizatorilor de laptop şi tabletă cu două abonamente de internet: pachetul Internet nelimitat Turbo 75 la preţul de 19 euro/lună şi pachetul Internet nelimitat Turbo 100 la 25 euro/lună.

Vodafone a fost primul operator care a lansat serviciile 4G în România, în 20 noiembrie 2012, la scurt timp după implementarea reţelei 4G, în zece oraşe ale ţării. În prezent, Vodafone operează cea mai rapidă reţea 4G din România, cu viteze de până la 100 Mbps. De asemenea, România a fost cea de-a treia ţară europeană în care Vodafone a lansat serviciile 4G.

Te-ar mai putea interesa și
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală de 123,99 de milioane de lei lei (24,93 de milioane de euro), în......
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi ...