1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Orban: De la 1 iunie sunt permise competițiile sportive fără spectatori, deplasările fără restricții între localități, terasele, plajele

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi măsurile de relaxare adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSU), care vor intra în vigoare de la 1 iunie.

28 mai, 2020 | ECONOMICA.net

- Se permite organizarea și desfășurarea de competiții sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.  Se permite desfășurarea în bazine în aer liber a activității sportivilor profesioniști și a competițiilor, tot fără spectatori. Se permite desfășurarea activității de pregătire de către sportivii profesionști în spații închise, numai cu respectarea regulii de distanțare, minim șapte metri per persoană.

- Începând cu 1 iunie, este permisă organizarea și desfășurarea spectacolelor, concercertelor, altor evenimente culturale în aer liber, cu participarea a cel mult 500 de spectatori, cu locuri pe scaune, la 1,5 metri distanță, cu mască de protecție.

- De la 1 iunie se ridică restricțiile privind deplasarea persoanelor în afara localității, respectiv a zonei metropolitane.

- Se reia transportul feroviar internațional de persoane

- Se reia transportul rutier internațional de persoane 

- Se permite prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băturilor în spații destinate, dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber cu asigurarea unei distanțe de minimum doi metri între mese și participarea a maximum patru persoane la o masă, dacă provin din familii diferite.

- De la data de 1 iunie, accesul persoanelor pe plajă se realizează cu asigurarea de șezlonguri, unei distanțe de doi metri între șezlonguri pentru persoane din familii diferite

- Se permite organizarea și desfășurarea de spectacole în sistemul de drive-in

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO