1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

OTE a lansat un nou program de plecări voluntare

Operatorul elen de telecomunicaţii Hellenic Telecommunications Organization (OTE), acţionarul majoritar de la Telekom România, a lansat miercuri un nou program de plecări voluntare şi se aşteaptă ca aproximativ 350 de angajaţi să se înscrise în acest program, transmite Reuters.

23 iun, 2016 | Agerpres

OTE, companie controlată în proporţie de 40% de grupul german Deutsche Telekom, a eliminat aproximativ 4.000 de locuri de muncă în urma mai multor programe de plecări voluntare demarate după 2012 pentru a putea face mai multor ani de recesiune şi concurenţa sporită de pe piaţa din Grecia. În prezent, OTE are aproximativ 13.000 de angajaţi în Grecia, inclusiv 2.000 pe care i-a angajat în perioada 2013-2015.

Noul program de plecări voluntare, care îi vizează în principal pe angajaţii în prag de pensionare, ar urma să coste aproximativ 54 milioane de euro şi face parte din eforturile companiei de creştere a competitivităţii şi reînnoirii resurselor umane.

Luna trecută, OTE a raportat o scădere de 16% a profitul net în primul trimestru din cauza rezultatelor slabe înregistrate de divizia de telefonie mobilă din Grecia precum şi de operaţiunile din România.

Hellenic Telecommunications Organization (OTE) deţine 54,01% din Telekom România. La jumătatea lunii august 2014, Romtelecom şi Cosmote România au anunţat că vor fi reprezentate comercial prin intermediul brandului Telekom România, iar produsele şi serviciile vor fi oferite sub brandul 'T'.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO