1EUR = 4.8432 RON | Bucureşti 20 º

Companii

OTE vrea să ajungă la un flux de numerar de 500 milioane de euro în acest an

Hellenic Telecommunications Organization (OTE) îşi menţine obiectivul de a obţine în 2015 un flux de numerar de 500 de milioane de euro şi se aşteaptă ca Executivul de la Atena să continue reformele de pe piaţa telecomunicaţiilor, a afirmat marţi la Barcelona şeful grupului elen, Michael Tsamaz, transmite site-ul ekathimerini.com.

18 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Investiţiile pentru acest an, estimate la 500 de milioane de euro excluzând costurile pentru noul spectru, sunt destinate în principal expansiunii noii generaţii de reţele (VDSL, 4G, 4G+), a explicat directorul general al OTE, cel mai mare operator elen de telecomunicaţii.

Planul de investiţii al OTE în Grecia include, de asemenea, îmbunătăţirea ofertei TV a companiei şi stabilirea unei reţele All-IP
care să unească toate serviciile grupului, a declarat Michael Tsamaz.

Luna aceasta, OTE a raportat o scădere cu 5,7% a profitului de bază în trimestrul trei din 2015, din cauza concurenţei dure din România şi a veniturilor mai reduse obţinute de divizia sa de telefonie mobilă din Grecia.

Profitul înainte de taxe, dobânzi, depreciere şi amortizare (EBITDA) a scăzut la 350,1 milioane de euro în perioada iulie - septembrie 2015, de la 371,1 milioane de euro în perioada similară din 2014.

Deutsche Telekom controlează 40% din acţiunile Hellenic Telecommunications Organization (OTE), care, la rândul său, deţine 54,01% din Telekom România. La jumătatea lunii august 2014, Romtelecom şi Cosmote România au anunţat că vor fi reprezentate comercial prin intermediul brandului Telekom România, iar produsele şi serviciile vor fi oferite sub brandul 'T'.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO