1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Oţelul produs la Liberty Galaţi merge în construcţia podurilor folosite într-un segment al autostrăzii Sebeş-Turda, proiect de 420 mil. euro

Peste 3.500 de tone de tablă groasă produsă la combinatul siderurgic din Galaţi sunt folosite la construirea podurilor peste râul Mureş ale unui segment din Autostrada A10 Sebeş-Turda, se arată într-o informare transmisă, miercuri, de companie, preluată de Agerpres.

03 iun, 2020 | Agerpres

Potrivit sursei citate, podurile care vor traversa râul Mureş la Rădeşti şi la Sâncrai fac parte din lotul al doilea al autostrăzii A10, care va conecta autostrăzile A1 şi A3, iar pentru acest proiect combinatul din Galaţi a produs şi a livrat peste 3.500 de tone de tablă groasă testată ultrasonic, cu grosimi între 6 şi 80 de milimetri, în nu mai puţin de 320 de formate.

"Suntem mândri că tabla groasă produsă la noi este folosită în proiecte majore de infrastructură, cum este acesta. Căutăm în permanenţă cele mai bune soluţii tehnice, logistice şi comerciale, adaptate clienţilor noştri", a declarat directorul combinatului, Bogdan Grecu.

Oţelul produs de combinatul gălăţean este folosit în mai multe proiecte de infrastructură mare, inclusiv la construirea podului de peste Dunăre de la Brăila.

Combinatul siderurgic din Galaţi are 7.500 de angajaţi şi o capacitate de producţie de aproximativ 3 milioane de tone de oţel pe an pentru clienţi din domeniul construcţiilor, naval, petrolier şi gaze, precum şi cel al producţiei de energie eoliană.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO