1EUR = 4.7601 RON | Bucureşti 24 º

News

OUG pentru restituirea într-o singură tranşă a taxei auto

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat vineri, la Sibiu, că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află o ordonanţă de urgenţă cu privire la restituirea taxelor de mediu şi de timbru de mediu. Conform ministrului, Guvernul României a luat hotărârea ca aceste taxe 'să nu fie restituite pe bucăţi, pe faze, ci să fie restituite o singură dată'.

04 aug, 2017 | Agerpres

'Pentru că sunt la Sibiu, nu voi putea participa la şedinţa de Guvern de astăzi (vineri - n.r.), dar pot să vă anunţ că pe ordinea de zi, şi sper să fie aprobată astăzi, este ordonanţa de urgenţă privind restituirea tuturor taxelor, începând din 2007 -2017, respectiv taxă de poluare, taxele de timbru, inclusiv timbrul de mediu. Deci reparăm o nedreptate care a fost făcută cetăţeanului în această perioadă de timp şi cred că lucrul acesta este extrem de important, pentru că cetăţenii aşteptau ca aceste taxe să le fie restituite', a spus Gavrilescu într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că Guvernul României a luat hotărârea ca aceste taxe 'să nu fie restituite pe bucăţi, pe faze, ci să fie restituite o singură dată'.

'După ce această ordonanţă o să fie aprobată în Guvern, o să facem un comunicat de presă în care vom da mai multe detalii', a încheiat ministrul Mediului.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO