Outsourcing Advisors, primul portalul dedicat profesioniştilor din outsourcing, împlineşte 3 ani

Outsourcing Advisors (OA), primul portalul dedicat profesioniştilor din outsourcing, împlineşte 3 ani, Amalia Sterescu, CEO şi fondator al OA, afirmând că echipa de consultanţi se extinde pentru a răspunde nevoilor de instruire ale profesioniştilor locali din outsourcing.
Economica.net - mar, 10 nov. 2015, 13:48
Outsourcing Advisors, primul portalul dedicat profesioniştilor din outsourcing, împlineşte 3 ani

„În 2012, când am creat prima platformă online pentru comunitatea românească de outsourcing, am avut un singur scop principal: de a contribui cu expertiza mea la un nivel superior de cunoaștere și de a sprijini avansarea României în top 50 destinații pentru outsourcing din lume! De la lansarea noastră în 2012, am înțeles importanța pe care o avem în a construi o comunitate de profesioniști de outsourcing. În 2012, am lansat campania „Sunt profesionist în outsourcing” și am promovat și intervievat numeroși profesioniști în outsourcing pe platforma noastră, în scopul de a crește vizibilitatea asupra acestei noi industrii”, a declarat Amalia Sterescu.

În 2014, Amalia Sterescu, CEO și fondator la Outsourcing Advisors, a lansat și primul Club de Outsourcing din România, o comunitate de profesioniști în outsourcing care au acces la studii specifice pentru industrie și pentru care vor fi organizate evenimente specifice, precum „Dezvoltarea liderul de tine”, un eveniment conceput și desfășurat pentru liderii HR Outsourcing din Cluj.

„Suntem bucuroși să anunțăm că vom fi în măsură să asistăm mai bine comunitatea Clubului nostru de Outsourcing prin parteneriatul recent încheiat cu Deloitte România. În acest mod, vom fi în măsură să oferim membrilor noștri studii, statistici și tendințe în funcție de nevoile lor”, a completat Amalia Sterescu.

De asemenea, începând din 2015, Outsourcing Advisors este partener strategic al revistei The Diplomat și a făcut parte din juriul care a selecționat primii câștigători ai Galei Outsourcing din România, continuând să fie principalul hub de informații pentru comunitatea românească de outsourcing în 2016.

„Vom continua eforturile noastre de a educa comunitatea prin programe specifice, personalizate și unice. În acest mod, vom contribui la o industrie mai consolidată de outsourcing în România și, de asemenea, la continuitatea în acest spațiu. Credem cu tărie că numai prin construirea acestui sentiment de comunitate vom fi în măsură să generăm o mai mare recunoaștere în industria care a creat cel mai mare număr de locuri de muncă în România începând cu anul 2005”, a conchis Amalia Sterescu.

Consultanții Outsourcing Advisors au creat programe personalizate, unele dintre ele unice în România, de la „Înțelegerea de bază a modului în care funcționează BPO & CSS” la programe complexe de „Telesales” și „Negociere avansată”, cu clienți din diferite culturi. Prin coaching, Outsourcing Advisors susține liderii Centrelor de Servicii Partajate (Shared Service Centers) pentru a spori ciclul de viață al unității lor de afaceri, pentru a fi în măsură să atragă mai mult business și să fie capabili să facă față expansiunii rapide.

Totodată, echipa Outsourcing Advisors are experiență în sprijinirea echipelor de management și liderilor HR în a pune în aplicare programe de succes de management al talentelor și a planurile de succesiune pentru persoanele lor cheie.

Outsourcing Advisors este primul site care a realizat harta principalilor furnizori de outsourcing din marile orașe ale țării, mai multe informații fiind disponibile accesând www.outsourcingadvisors.ro.

Amalia Sterescu este Sr. Business Consultant & Personal Branding Strategist și fondatorul Outsourcing Advisors și Public Speaking School. Leader și intraprenor educat la școala multor corporații cu amprentă globală, Amalia Sterescu a condus timp de 16 ani start-upuri în telecom și IT &C în România, India și China.

În prezent, Amalia Sterescu este antreprenor, a fondat propria companie de consultanță, Outsourcing Advisors, dar și o școală de public speaking, Public Speaking School, destinată tuturor antreprenorilor, sr managerilor și profesionistilor ce doresc să folosească public speaking ca și canal alternativ de promovare și vânzare sau de cultivare a imaginii personale.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rata de incidență în București a crescut până la 8,77 la mie. Corbeanca, pe primul loc în Ilfov cu 17,4 la mie
Rata de incidență în București a crescut până la 8,77 la mie. Corbeanca, pe primul loc în Ilfov cu 17,4 la mie
Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, sâmbătă, de 8,77 cazuri la mia de locuitori, ...
Statele Unite avertizează Mexicul că planul său de reformă energetică amenință investiții americane de zeci de miliarde de dolari
Statele Unite avertizează Mexicul că planul său de reformă energetică amenință investiții americane de zeci de miliarde ...
Statele Unite au repetat vineri Mexicului că planul său de reformare a pieţei energetice le-a provocat "preocupări reale", ...
A treia zi de grevă a angajaților STB. La ora 08:00 erau pe traseu 15 vehicule
A treia zi de grevă a angajaților STB. La ora 08:00 erau pe traseu 15 vehicule
Greva declanşată de angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) continuă şi sâmbătă, deşi Tribunalul Bucureşti ...