1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Companii

UPDATE: Pană majoră de curent în București din cauza unei defecțiuni la Transelecterica. Alimentarea cu energie electrică s-a reluat

Mai multe cartiere din zona de centru-est a Capitalei nu au în prezent curent electric, potrivit mesajelor primite de la cititorii noștri. Contactati de ECONOMICA.NET oficalii Transelectrica au spus ca este o avarie în rețeaua oprerată de compania și că se lucrează la remediere.

01 noi, 2017 | ECONOMICA.net

UPDATE 17:55 Alimentarea cu energie electrică s-a reluat

Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.40, a avut loc o avarie în reţeaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est şi de nord a Capitalei. Până la ora 17.40 au fost realimentaţi în mod operativ toţi consumatorii afectaţi. În acest moment se lucrează la identificarea cauzei care a condus la producerea avariei.


În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol.

Potrivit mesajelor de la cititori, afectate sunt cartierele Calea Moșilor, Pipera, Otopeni, Pantelimon, Colentina, Iancului, Titan, Dristor și Aviației. De asemenea, sunt afectate și mai multe localități din Ilfov.

Recent, directorul Transelectrica avertiza că siguranţa sistemului energetic naţional este în pericol întrucât activitatea operatorului national al reţelei de transport este perturbată, potrivit e-nergia.ro.

Transelectrica a înregistrat o pierdere de peste 50 de milioane de lei, în al treilea trimestru, din serviciile de sistem, estimând că până la finalul anului valoarea pierderilor va ajunge la 100 de milioane de lei, a declarat directorul general al companiei, Corina Popescu, citată de Mediafax.

 „Această activitatea (n.r. de servicii de sistem), cel puţin pe trimestrul al treilea, este o activitate generatoare de pierderi. Avem pierderi de minus 53 de milioane de lei, pe trimestrul al treilea, doar din această activitate. (…) Dacă mergem pe acelaşi trend cu achiziţia de servicii de sistem şi pe trimestrul patru, la sfârşitul anului, pe jumătate de an, putem avea o pierdere de circa minus 100 de milioane doar din activitatea de servicii de sistem. La un profit reglementat de 120 de milioane, întreaga activitate a Transelectrica este perturbată şi va pune în pericol funcţionarea sistemului”, a spus Popescu, prezentă la audieri în cadrul comisiei parlamentare care controlează activitatea ANRE.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO