1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Pandele intră de sâmbătă cu autobuzele de la olandezi pe cinci rute Bucureşti – Ilfov. Călătoria costă 1,5 lei

Serviciul Transport Voluntari, care a cumpărat luna trecută 50 de autobuze de la olandezi, va opera de sâmbătă, 18 mai, pe cinci rute Bucureşti – Ilfov, potrivit primarului oraşului Voluntari, Florentin Costel Pandele. O călătorie pe aceste rute va costa 1,5 lei.

17 mai, 2019 | | ECONOMICA.net

"Începând cu data de 18 mai 2019, veţi avea la dispoziţie cinci rute de transport public în Zona Metropolitană Bucureşti – Ilfov, inclusiv noua rută Pod CFR Ştefăneşti – staţia de metrou Obor", le transmite Pandele cetăţenilor din Voluntari.

Cele cinci rute sunt:

 

Serviciul Transport Voluntari va opera cu "50 de autobuze moderne, dotate la standarde europene, având o capacitate maximă de 80 de persoane", se mai precizează în anunţul primarului din Voluntari, publicat pe un forum al pasionaţilor de infrastructură.

Citeşte şi Primăria Voluntari a cumpărat 50 de autobuze de la olandezii de la VDL Bus & Coach FOTO

Toate liniile vor funcţiona pe baza unui titlu de călătorie preorăşănească, cu o valoare de 1,5 lei/călătorie, titlu ce poate fi achiziţionat doar din spaţiile special amenajate, deţinute de Societatea de Transport Bucureşti (STB).

De asemenea, călătorii vor putea cumpăra şi abonamente:
- Abonament o linie preorăşănească – 35 lei
- Abonament o linie preorăşănească şi una urbană – 95 lei
- Abonament general (pe toate liniile preorăşăneşti şi urbane) – 125 lei

Toate autobuzele vor fi echipate cu validatoarele aferente pentru titlurile de călătorie şi echipamentele de bord compatibile cu sistemul automat de taxare al STB, se mai arată în anunţul Primăriei Voluntari.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO