1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Papalekas a cumpărat mai multe terenuri de la proprietarul Help Net, deasupra staţiei de metrou Pipera

Compania Globalworth, controlată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a cumpărat recent mai multe terenuri în Bucureşti. 

20 iun, 2014 | | ECONOMICA.net

Globalworth a cumpărat mai multe parcele de teren, care au în total o supafaţă de 30.000 de mp şi care se află în imediata apropiere a clădirilor de birouri BOC, BOB şi a proiectului de locuinţe Upground din Bucureşti, deţinute tot de Papalekas. 

Valoarea tranzacţiei este de 14,3 milioane de euro, iar Globalworth intenţionează să dezvolte spaţii comerciale şi de birouri pe acest teren, se arată într-un anunţ al companiei. 

Vânzătorul este grupul Farmexim, controlat de omul de afaceri Ovidiu Buluc, care mai deţine şi reţeaua de farmacii Help Net. Buluc a confirmat pentru ECONOMICA.NET că este vânzătorul terenului.

În primăvara acestui an, Ovidiu Buluc declara pentru Business Magazin că a scos la vânzare 26.000 mp, pentru care cerea 600 euro pe mp. Grupul Farmexim şi-a relocat activitatea din depozitul şi birourile din apropierea staţiei de metrou Pipera în Bloteşti. Buluc are o avere estimată de Forbes la 70 de milioane de euro.

"Terenurile se află într-o locaţie excelentă, la intersecţia Bulevardului Dimitrie Pompei cu strada George Constantinescu, deasupra staţiei de metrou Pipera. Zona Dimitrie Pompeiu a devenit în ultmiii ani cel mai mare hub de afaceri din România, unde companii multinaţionale şi instituţii financiare au birouri închiriate", se mai arată în anunţul companiei. 

Pentru perioada 14 februarie – 31 decembrie 2013, Globalworth a înregistrat venituri de 8,1 milioane de euro, iar valoarea activelor nete a fost de peste 121 milioane de euro.

CITEŞTE ŞI Papalekas, la un pas de a-şi întregi imperiul imobiliar

Omul de afaceri Ioanis Papalekas construieşte în prezent clădirea de birouri Bucharest One, din imediata apropiere a centrului comercial Promenada. 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO