1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

News

Paralela 45: Anul a început cu o creştere a cererilor pentru vacanţe exotice şi circuite externe

Anul 2013 a început cu cereri în creştere pentru vacanţe exotice şi circuite externe, iar liniştea din ultima perioadă din planul polituic influenţează şi ea pozitiv cererea de vacanţe, a declarat agenţiei MEDIAFAX Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45.

06 feb, 2013 | Mediafax

"Înscrierile merg mai bine în acest început de an faţă de perioada similară a anului trecut. Pe turism se simte că există o linişte în România, că nu mai sunt alegeri şi scandaluri politice, care anul trecut au influenţat circulaţia turistică", a spus Burcea.

El a spus că în ultima perioadă se observă o creştere a interesului turiştilor români pentru circuite atât în Europa, dar şi în Statele Unite sau Canada.

Potrivit lui Burcea, este în creştere şi cererea pentru destinaţii exotice, pentru că o parte dintre românii care călătoresc au văzut ţările din apropiere şi vor să descopere destinaţii noi.

Pe fondul cecerii în creştere pentru vacanţe, Paralela 45 a deschis în luna februarie o agenţie în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti şi vrea ca până la sfârşitul anului să inaugureze încă cinci agenţii la nivel naţional, toate în franciză. Agenţia deschisă în Drumul Taberei este a şasea deţinută de Paralela 45 în Bucureşti şi unitatea cu numărul 34 la nivel naţional. Dintre acestea, 16 sunt în franciză.

"Vrem să mai deschidem încă cinci agenţii în ţară şi în Bucureşti în acest an şi să ne extindem cu încă 4-5 în fiecare dintre următorii ani. În Bucureşti vrem să intrăm în cartierele populate, nu în centru", a spus Burcea.

El a afirmat că pentru anul în curs estimează o creştere cu 15% a afacerilor, susţinută de diversificarea ofertelor pentru turismul intern, dar şi al extinderii numărului de agenţii.

Românii care au plecat anul trecut în străinătate prin Paralela 45 au avut ca principale opţiuni Turcia, Bulgaria şi Grecia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO