1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

News

Parcarea subterană de la Universitate se deschide joi. Ce preţ va avea pe oră parcarea

Parcarea subterană de la Universitate va fi deschisă joi. Primarul general, Sorin Oprescu, va participa joi, începând cu ora 11.00, la deschiderea parcării subterane de la Universitate, prima parcare construită în parteneriat public-privat din România.

14 noi, 2012 | Mediafax

Parcarea va avea o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi 21 de locuri speciale pentru motociclete, iar preţul mediu pe oră va fi în jur de 1,7 lei (0,38 euro).

Parcarea de la Universitate are trei niveluri şi o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi 21 de locuri speciale pentru motociclete. Aceasta are o intrare din strada Academiei, o ieşire lângă Muzeul de Istorie şi încă o intrare "interschimbabilă" în dreptul străzii Toma Caragiu, acolo unde va fi amplasat şi liftul pentru şoferii care parchează.

Primarul Sorin Oprescu spunea, în noiembrie 2011, că preţul mediu pe oră ar urma să fie în jur de 0,38 euro. "Aici, preţul este modic pentru o oră", a spunea atunci edilul general.

Acesta afirma că lucrările au costat 12 milioane de euro, investiţia fiind realizată în parteneriat public-privat.

Sorin Oprescu declara, înainte de alegerile locale din iunie anul acesta, că în programele pe care vrea să le iniţieze în al doilea mandat, pentru dezvoltarea Bucureştiului, intră şi construcţia unor noi parcări subterane, indicând parcajele din Piaţa Valter Mărăcineanu, din Piaţa Edgar Quinet şi de la Spitalul Colţea.

Oprescu preciza că parcarea subterană din Piaţa Valter Mărăcineanu va avea 242 de locuri, termenul de finalizare fiind estimat pentru primul semestru din 2015, parcarea din Piaţa Edgar Quinet va avea 380 de locuri, termenul fiind semestrul al doilea din 2013, iar parcarea subterană de la Colţea va avea 420 de locuri, termenul fiind semestrul al doilea din 2015.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO