1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Parcul industrial Tetarom I se extinde pe bani europeni

Parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca va fi extins cu 12 hectare, printr-o investiţie de 42 de milioane de lei.

21 mai, 2014 | Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a semnat, miercuri, contractul de execuţie a lucrărilor, care vor începe în aproximativ două săptămâni şi care sunt programate să dureze 17 luni.

'E un lucru important pentru judeţul Cluj această semnare a contractului pentru extinderea parcului industrial Tetarom I, un proiect de care era nevoie. Cea mai bună ofertă a fost a asocierii ACI SA Cluj, SC Electromontaj SA, SC Nord Conforest SA', a precizat Horea Uioreanu.

El a mai spus că la cele 42 de milioane de lei se adaugă tva, astfel încât valoarea totală a lucrărilor de extindere se ridică la circa un milion de euro, sumă care în proporţie de 50% va fi acoperită din fonduri europene.

'Tetarom 1 a fost construit pe bani europeni şi iniţial a avut 20 de hectare. Acest proiect duce infrastructura pe alte 12 hectare cu care parcul s-a extins în anul 2007. Atunci nu au fost bani pentru a duce utilităţi, pentru a construi drumuri, capacităţile', a declarat, la rândul său, directorul Tetarom, Viorel Găvrea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO