Pasagerii Air France – KLM pot schimba gratuit datele de călătorie şi destinaţia, până pe 31 martie 2022

Operatorul aerian Air France - KLM a decis extinderea condiţiilor flexibile de rezervare a biletelor de avion, iar până pe 31 martie 2022, pasagerii pot schimba gratuit data de călătorie şi destinaţia, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis vineri AGERPRES.
AGERPRES - vin, 24 sept. 2021, 12:15
Pasagerii Air France - KLM pot schimba gratuit datele de călătorie şi destinaţia, până pe 31 martie 2022

Operatorul aerian Air France – KLM a decis extinderea condiţiilor flexibile de rezervare a biletelor de avion, iar până pe 31 martie 2022, pasagerii pot schimba gratuit data de călătorie şi destinaţia, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis vineri AGERPRES.

„În încercarea de a contracara, pe cât posibil, efectele negative şi incertitudinea aduse de iminenta ameninţare a unui noul val pandemic asupra industriei aviatice, grupul Air France – KLM a decis extinderea condiţiilor flexibile de rezervare a biletelor de avion pe toate rutele din portofoliu până la 31 martie 2022”, se menţionează în comunicat.

De asemenea, printre beneficiile condiţiilor flexibile de care se pot bucura pasagerii zborurilor Air France şi KLM se află şi opţiunea de a solicita rambursarea integrală a sumei achitate pe biletele achiziţionate. „În cazul în care condiţiile tarifare ale biletului nu permit rambursarea, va fi emis un voucher valabil timp de un an, a cărui rambursare ulterioară poate fi solicitată în orice moment”, notează compania.

În ceea ce priveşte posibilitatea de a schimba gratuit rezervarea, inclusiv data de călătorie şi destinaţia zborului, aceasta se poate realiza indiferent de condiţiile tarifare la care a fost achiziţionat biletul până în ziua călătoriei, însă dacă se doreşte înlocuirea cu un bilet ce are un tarif mai mare, va fi necesară achitarea diferenţei.

„Aceste măsuri se aplică până în ziua plecării pentru primul segment de zbor şi nu sunt necesare niciun fel de documente justificative pentru a putea face aceste schimbări, ci pot fi pur şi simplu efectuate direct de către pasageri pe site-urile celor două companii aeriene dacă biletele au fost cumpărate direct de la sursă. Dacă pasagerii au apelat la o terţă parte pentru rezervarea zborurilor, aceştia sunt rugaţi să ia legătura cu agenţia de turism în cauză”, precizează reprezentanţii Air France – KLM.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Arieratele bugetului general consolidat au scăzut cu 13,75% în august 2021
Arieratele bugetului general consolidat au scăzut cu 13,75% în august 2021
Arieratele bugetului general consolidat au scăzut cu 13,75% în august 2021, comparativ cu luna precedentă, la 232,62 milioane ...
Contrabanda cu ţigarete a crescut în România până la 8,3%, în septembrie – studiu
Contrabanda cu ţigarete a crescut în România până la 8,3%, în septembrie – studiu
Piaţa neagră a ţigaretelor a crescut, în România, cu 0,6 puncte procentuale, în septembrie faţă de luna iulie, până ...
Coronavirus: China anunţă că aproape 76% din populaţia sa a fost vaccinată cu schemă completă
Coronavirus: China anunţă că aproape 76% din populaţia sa a fost vaccinată cu schemă completă
China a vaccinat cu schemă completă împotriva maladiei COVID-19 aproximativ 75,6% din populaţia sa până în data de ...