Pasagerii Air France – KLM pot schimba gratuit datele de călătorie şi destinaţia, până pe 31 martie 2022

Operatorul aerian Air France - KLM a decis extinderea condiţiilor flexibile de rezervare a biletelor de avion, iar până pe 31 martie 2022, pasagerii pot schimba gratuit data de călătorie şi destinaţia, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis vineri AGERPRES.
AGERPRES - vin, 24 sept. 2021, 12:15
Pasagerii Air France - KLM pot schimba gratuit datele de călătorie şi destinaţia, până pe 31 martie 2022

Operatorul aerian Air France – KLM a decis extinderea condiţiilor flexibile de rezervare a biletelor de avion, iar până pe 31 martie 2022, pasagerii pot schimba gratuit data de călătorie şi destinaţia, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis vineri AGERPRES.

„În încercarea de a contracara, pe cât posibil, efectele negative şi incertitudinea aduse de iminenta ameninţare a unui noul val pandemic asupra industriei aviatice, grupul Air France – KLM a decis extinderea condiţiilor flexibile de rezervare a biletelor de avion pe toate rutele din portofoliu până la 31 martie 2022”, se menţionează în comunicat.

De asemenea, printre beneficiile condiţiilor flexibile de care se pot bucura pasagerii zborurilor Air France şi KLM se află şi opţiunea de a solicita rambursarea integrală a sumei achitate pe biletele achiziţionate. „În cazul în care condiţiile tarifare ale biletului nu permit rambursarea, va fi emis un voucher valabil timp de un an, a cărui rambursare ulterioară poate fi solicitată în orice moment”, notează compania.

În ceea ce priveşte posibilitatea de a schimba gratuit rezervarea, inclusiv data de călătorie şi destinaţia zborului, aceasta se poate realiza indiferent de condiţiile tarifare la care a fost achiziţionat biletul până în ziua călătoriei, însă dacă se doreşte înlocuirea cu un bilet ce are un tarif mai mare, va fi necesară achitarea diferenţei.

„Aceste măsuri se aplică până în ziua plecării pentru primul segment de zbor şi nu sunt necesare niciun fel de documente justificative pentru a putea face aceste schimbări, ci pot fi pur şi simplu efectuate direct de către pasageri pe site-urile celor două companii aeriene dacă biletele au fost cumpărate direct de la sursă. Dacă pasagerii au apelat la o terţă parte pentru rezervarea zborurilor, aceştia sunt rugaţi să ia legătura cu agenţia de turism în cauză”, precizează reprezentanţii Air France – KLM.

Te-ar mai putea interesa și
Norvegia – Fondul suveran de investiţii va vota în favoarea planului de remuneraţie de la UniCredit
Norvegia – Fondul suveran de investiţii va vota în favoarea planului de remuneraţie de la UniCredit
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei, unul dintre cei mai mari investitori globali, a anunţat că va vota în favoarea pachetului de remuneraţie de la UniCredit, transmite Reuters. Al doilea......
Programul Fidelis –  Ministerul Finanţelor lansează prima IPO din 2023, cu o tranşă dedicată donatorilor de sânge
Programul Fidelis – Ministerul Finanţelor lansează prima IPO din 2023, cu o tranşă dedicată donatorilor de sânge
Ministerul Finanţelor lansează luni prima Oferta publică iniţială primară (IPO) pentru titluri de stat Fidelis din ...
Rusia îşi va finaliza infrastructura pentru submarinele echipate cu torpile Poseidon către 2024 – TASS
Rusia îşi va finaliza infrastructura pentru submarinele echipate cu torpile Poseidon către 2024 – TASS
Rusia intenţionează să finalizeze către începutul anului 2024 construcţia infrastructurii sale de coastă la Oceanul ...
Tramvaiul 41 blocat – Circulaţia a fost reluată în jurul orei 9.20
Tramvaiul 41 blocat – Circulaţia a fost reluată în jurul orei 9.20
Tramvaiele liniei 41 nu au circulat timp de mai mult de o oră, în această dimineață, din cauza unui blocaj survenit ...