1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Pasajul Ciurel: au fost montate două din ultimele patru grinzi peste Şoseaua Virtuţii. Circulaţia, deviată spre malul Dâmboviţei FOTO

Asocierea Astaldi – Max Boegl a început să monteze şi ultimele patru grinzi din cele opt de la Pasajul Ciurel, peste Şoseaua Virtuţii. Prin urmare, circulaţia a fost oprită şi pe sensul Militari – Crângaşi şi a fost deviată pe lângă pilonii podului de pe malul Dâmboviţei.

31 iul, 2019 | | ECONOMICA.net

Miercuri au fost montate două grinzi, urmând ca ultimele două să fie puse pe 5 - 6 august, conform surselor ECONOMICA.NET

Proiectul Penetraţiei Splaiul Independenţei - Ciurel - A1 are trei componente: Nodul Virtuţii (care presupune un pasaj peste râul Dâmboviţa şi peste Şoseaua Virtuţii cu descărcare imediat în Cartierul Militari), o altă secţiune până în centura Bucureştiului şi a treia - din centura Bucureştiului până în autostrada A1.

Acesta a fost demarat în 2010, în ciuda neînţelegerilor dintre Primăria Capitalei şi locuitorii de pe traseul ales. Conflictul între proprietari şi Primărie a dus la blocări succesive în instanţă, ba chiar şi la decizii în justiţie împotriva continuării lucrărilor, toate ducând la prelungirea termenelor şi întârzierea proiectului, astfel încât nici astăzi nu se ştie exact când ar putea fi terminat în întregime. În cele din urmă, singura componentă concretă a proiectului a rămas Podul hobanat de la Ciurel peste râul Dâmboviţa.

Din cauza conflictului cu proprietarii din zonă, coridorul de expropriere a fost refăcut: în proiectul iniţial erau afectate 200 de clădiri, iar noul proiect prevede aproximativ 20 de imobile (construcţii) pentru expropriere.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO