Pat tapițat Askona – garanția unui somn sănătos și de înaltă calitate (P)

Modelele de paturi tapițate sunt prezentate pe site-ul oficial al Askona într-o gamă largă și sunt realizate exclusiv din materiale de înaltă calitate.
Ion Dobreanu - vin, 13 oct. 2023, 14:09
Pat tapițat Askona – garanția unui somn sănătos și de înaltă calitate (P)

Mai mult, compania oferă o selecție vastă de țesături în diferite palete de culori. Un pat tapițat modern de la Askona este un element important pentru somn și are următoarele beneficii:

  • gamă largă de culori;
  • bază ortopedică de înaltă calitate pentru confort maxim;
  • mecanism modern de ridicare;
  • au certificate de calitate interne și străine;
  • garanția pentru fiecare produs achiziționat este de minimum optsprezece luni;
  • orice model de pat tapițat este realizat având in vedere confortul maxim.

Selecția țesăturilor

O gamă largă de țesături Askona, disponibilă în diverse texturi și culori, vă va face patul unic și potrivit pentru orice tip de interior.

Baza de saltea

Baza saltelei este un cadru lamelar din carpen. Această bază nu numai că oferă rigiditatea necesară structurii, dar contribuie și la distribuția corectă a greutății pe saltea și la o ventilație adecvată a saltelei.

Mecanism de ridicare

Orice pat tapițat poate fi echipat cu mecanism de ridicare acționat de un sistem cu gaz. Acest sistem vă permite să ridicați și să coborâți cu ușurință și în liniște soclul patului pentru a accesa cutia de depozitare încorporată, unde păstrați lenjeria de pat și alte accesorii. Un pat tapițat Askona este o soluție modernă și elegantă pentru orice dormitor. Modelele de paturi cu tăblie tapițate, confortabile pentru spate, sunt umplute cu spumă poliuretanică elastică de înaltă densitate, iar căptușeala sintetică este folosită pentru moliciune și confort suplimentar. Askona folosește exclusiv țesături de tapițerie rezistente la uzură și ecologice.

De mulți ani, Askona este lider pe piața producției de mobilier de dormitor și a produs sute de modele cu caracteristici unice:

  • sobrietatea liniilor este estompată de tăblia elegantă, confortabilă și luxoasă;
  • modelele standard de pat dublu sunt disponibile în dimensiuni diferite;
  • părțile laterale ale patului și cadrele tăbliei sunt realizate din PAL rezistent la uzură și durabil;
  • spuma poliuretanică de înaltă calitate;

– paturile Askona au opțiuni nelimitate de tapițerie, astfel că poti combina culorile în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți alege nuanțe contrastante sau puteți opta pentru o variantă monocromatică. În cazul în care aveți dificultăți în a vă decide asupra paletei de culori dorite, consultanții Askona vă vor ajuta cu această alegere și vă vor oferi o consultație detaliată.

Avantajul unui pat tapițat Askona cu mecanisme inovatoare:

  • design captivant și sofisticat;
  • confort maxim datorită tehnicilor avansate de fabricație;
  • tapițerie de lux;
  • cutie de depozitare spațioasă, cu acces ușor și mecanism de ridicare silențios;
  • bază durabilă din PAL, special concepută pentru a susține peste 200 kg;
  • durata de funcționare este de cel puțin douăzeci și cinci până la treizeci de ani.
  •  la cerere, este posibil să comandați un pat tapițat în dimensiuni personalizate sau să înlocuiți cutia de depozitare cu unul sau mai multe sertare de depozitare.

 

Mai mult, Askona este binecunoscută pentru selecția sa vastă de accesorii, care ajută la crearea unui mediu de somn plăcut și relaxant. Nu este nevoie să vizitați mai multe magazine în căutarea unei saltele ortopedice și a lenjeriei de pat perfecte – Askona vă oferă tot ce aveți nevoie într-un singur loc și vă ajută să economisiți timp prețios. Nu amânați achiziționarea unui pat tapițat pentru mâine – hotărâți-vă astăzi și îmbunătățiți-vă sănătatea și bunăstarea cu mobilierul de dormitor Askona.

Te-ar mai putea interesa și
Grecia așteaptă 34,5 milioane de turiști în acest an
Grecia așteaptă 34,5 milioane de turiști în acest an
Grecia ar urma să înregistreze noi cifre record privind sosirile turiştilor în 2024 şi în următorii ani, atrăgând vizitatori de pe noi pieţe şi consolidându-şi poziţia de destinaţie......
Ciolacu anunță că nu va reduce fiscalitatea pe muncă, în ciuda faptului că este una dintre cele mai ridicate din Europa
Ciolacu anunță că nu va reduce fiscalitatea pe muncă, în ciuda faptului că este una dintre cele mai ridicate din Europa
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Târgovişte, că impozitarea muncii în România este una dintre cele mai ...
Ministrul Agriculturii Florin Barbu: Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe este esenţială în viitoarea PAC
Ministrul Agriculturii Florin Barbu: Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe este esenţială în viitoarea ...
Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi ...
Bratislava ia în considerare construirea unui nou reactor nuclear, cu o capacitate de până la 1,2 gigawaţi
Bratislava ia în considerare construirea unui nou reactor nuclear, cu o capacitate de până la 1,2 gigawaţi
Guvernul slovac ia în considerare construirea unei noi unităţi nucleare, cu o capacitate de până la 1,2 gigawaţi (GW), ...