1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

Companii

Patronul Facebook a riscat o afacere de un miliard de dolari ca să se uite la Game of Thrones

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a întârziat semnarea tranzacţiei de achiziţie a companiei Instagram, pentru a se uita împreună cu prietenii la serialul Game of Thrones, potrivit Mashable, care citează revista Vanity Fair.

07 mai, 2013 | ECONOMICA.net

„Îmi plac cu adevărat Mark, compania lui şi ceea ce Facebook încearcă să obţină", spunea Mike Krieger, unul dintre cofondatorii Instagram, înaintea de realizarea tranzacţiei de un miliard de dolari, căreia Zuckerberg aproape că era să-i dea cu piciorul.

Cofondatorii Instagram, Kevin Systrom şi Mike Krieger, au ales să îşi vândă compania către Facebook, în ciuda unei oferte concurente venite de la Twitter, potrivit Mashable, care citează revista Vanity Fair.

Systrom vorbea la telefon cu investitorii şi avocaţii în încercarea de a-i face să semneze contractul, iar Zuckerberg punea afacerea de un miliard de dolari pe locul doi, fiind mai preocupat de de soarta personajelor din Game of Thrones.

Tânărul miliardar întrerupsese întâlnirea dintre Kevin Systorm şi Mark Zuckerberg pentru a încheia negocierile şi pentru ajunge la un acord oficial în privinţa achiziţionării Instagram, pentru a fi  în compania prietenilor săi la un episod din Game of Thrones.

Tranzacţia prin care Facebook a preluat Instagram pentru un miliard de dolari a avut loc la începutul lunii aprilie a anului trecut, nu mult după difuzarea celui dintâi episod din al doilea sezon al serialului Game of Thrones.


În Vanity Fair poate fi citit interviul dat de Kevin Systrom, în care acesta explică modul în care s-a derulat negocierea cu Mark şi afacerea de vânzare a Instagram.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO