Paul Dieter Cîrlănaru este nou CEO al CITR

CITR, liderul pieței de insolvență și restructurare din România și parte a Impetum Group, l-a numit CEO pe Paul Dieter Cîrlănaru, anterior Senior Partner, după 8 ani de activitate în organizație.
Ion Dobreanu - mar, 21 dec. 2021, 14:32
Paul Dieter Cîrlănaru este nou CEO al CITR

În noul rol, Paul se va concentra pe crearea unor noi produse pentru piața de distress, dezvoltarea agilității organizației și crearea cadrului prin care echipa să își consolideze înțelegerea mediului de business.

Paul Dieter Cîrlănaru preia conducerea companiei de la Andra Caragea care devine COO al Impetum Group și va rămâne implicată în activitatea strategică a CITR în calitate de Managing Partner, poziție în care va folosi toată experiența acumulată în zona de distress pentru a maximiza valoarea de business în oricare etapă din viața unei companii.

„Un studiu pe care îl facem an de an asupra companiilor de impact din România arată că peste 6000 de companii de impact sunt în distress și nu apelează la soluții pentru restructurare, ceea ce înseamnă și faptul că produsele existente pe piață nu sunt suficiente pentru acestea. Scopul nostru rămâne în continuare identificarea și salvarea valorii din companii prin proiecte de insolvență și restructurare cu impact în economia românească, contribuind și la misiunea Impetum Group, din care facem parte’, spune Paul Dieter Cîrlănaru, CEO CITR.

Paul Dieter Cîrlănaru a deținut funcția de Senior Partner în ultimul an, coordonând proiecte de mare anvergură din portofoliul CITR. Cariera sa a debutat în CITR Cluj, iar de-a lungul celor aproape 8 ani de activitate în companie ascensiunea sa a avut loc treptat.

CITR este liderul pieței de insolvență din România încă din 2008. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața insolvenței și aproape 1000 de proiecte gestionate de-al lungul timpului, CITR administrează anual un patrimoniu de 1 miliard de euro și distribuie anual peste 100 de milioane de euro creditorilor, în misiunea sa de a salva valoarea din companiile românești de impact.

CITR este o companie Impetum Group, primul grup românesc dedicat misiunii de a maximiza valoarea de business din oricare etapă din viața unei companii, cu scopul de a crea un impact pozitiv în economie.

 

Te-ar mai putea interesa și
România, pe locul 3 în topul celor mai mari exportatori de miere din UE, în 2023
România, pe locul 3 în topul celor mai mari exportatori de miere din UE, în 2023
Statele membre ale Uniunii Europene au importat anul trecut din ţările situate în afara blocului comunitar 163.700 tone de miere naturală, în valoare de 359,3 milioane de euro. În contrast, în......
Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în două săptămâni şi adoptată prin HG până la final de iunie – Burduja
Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în două săptămâni şi adoptată prin HG până ...
Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în două săptămâni, urmând să fie aprobată prin ...
Termenul limită pentru depunerea situaţiilor financiare. Ce trebuie să ştii – analiză PwC România
Termenul limită pentru depunerea situaţiilor financiare. Ce trebuie să ştii – analiză PwC România
Ultima zi de depunere, fără a risca amenzi, a situaţiilor financiare ale anului 2023 pentru firmele care au exerciţiul ...
Autostrada Unirii A8: UMB va intra cu utilaje pe lotul Leghin – Tg Neamț cel târziu la toamnă – Asociația HaiCăSePoate
Autostrada Unirii A8: UMB va intra cu utilaje pe lotul Leghin – Tg Neamț cel târziu la toamnă – Asociația ...
UMB va începe lucrările la secțiunea 3 Leghin - Tg Neamț a A8 Tg Mureș - Tg Neamț cel târziu în această toamnă, ...