Pe admiral.ro găsești cele mai noi si exclusive jocuri NOVOMATIC!

Vino pe admiral.ro să afli noutățile în materie de jocuri!
Ion Dobreanu - mar, 30 aug. 2022, 15:53
Pe admiral.ro găsești cele mai noi si exclusive jocuri NOVOMATIC!

În fiecare săptămână lansăm cel putin 2 titluri de jocuri slot marca NOVOMATIC și iti punem la dispozitie si titluri lansate EXCLUSIV la noi!

Dintre titlurile noastre preferate se numără și seria de jocuri CASH CONNECTION, cu noua funcție bonus LOCK & SPIN și un mega jackpot progresiv pe 4 niveluri! Poți beneficia de câștiguri mai mari, premii instantanee, premii bonus și șansa de a câștiga unul din jackpoturile progresive: GRAND, MAJOR, MINOR si MINI. Indiferent ce titlu CASH CONNECTION alegi, participi automat la toate nivelurile de jackpot. Cele mai cunoscute personaje din cele mai cunoscute jocuri se reunesc în cele mai incendiare titluri care promit o experiență de joc presarată cu multă adrenalină. Care sunt secretele din titlurile despre care tot vorbim?

Cel mai nou titlu lansat din această serie este Cash Connection™ – Golden Book Of Ra™! Garantează o călătorie spre Egiptul Antic în căutarea aurului. Ai posibilitatea de a câștiga un Grand Jackpot sau de a debloca Jocuri Gratuite, declanșând funcția Lock & Spin.

HOT, HOT, HOT! Fructe si flăcări într-un mix de funcții bonus, premii cash și cea mai căutată funcție “Lock &Spin” – Cash Connection – Sizzling Hot. Vrei să vezi despre ce e vorba? Atenție chiar acum jackpotul GRAND crește!

E întotdeauna palpitant să te lași distras de funcția Lock & Spin! Conectează-te la cea mai nouă versiune Cash Connection™ – Book of Ra™si ai șanse incredibile de câștig pe cele 5 role cu 10 linii de câștig, bonusuri și incredibila funcție Lock & Spin. Completând întregul set de role cu simbolul Moneda (Scatter), câștigi un Jackpot GRAND. Dacă epuizezi jocurile gratuite înainte de a acoperi setul de Monede, atunci poți castiga premii cash, bonus MINI, bonus MINOR, MAJOR jackpot.

A zis cineva apa, mare, soare? Atunci urmează-l pe delfin în incursiunea acvatica din Cash Connection – Dolphin’s Pearl! Activează funcții bonus sau funcția “Lock &Spin” și poti câștiga jackpotul GRAND sau te poti bucura de premii cash aleatorii si jackpoturile la care este conectata toata seria Cash Connection.

Lucky Lady e vedeta din nou si îți dă întâlnire in Cash Connection™ – Charming Lady™! Iți garanteaza dublarea câștigurilor, atunci când funcționează ca simbol Wild. Declanșează functia “Lock & Spin”si beneficiezi de 3 jocuri gratuite initiale. Fiecare simbol Sfera (scatter) de pe role este oprit pe durata funcției, la fel ca și fiecare alt simbol nou ce apare. Jackpotul GRAND este garantat atunci cand completezi întregul set de sfere. Farmecul constă în faptul că si mai puține sfere îți pot aduce, de asemenea premii incitante!

Acum că ți-am oferit ponturi despre ultimele noutăți lansate, te așteptăm să te conectezi și să le testezi chiar pe admiral.ro. În plus, găsești și alte titluri de la producători precum Netent, Apex, Eurocoin si Egt.

Te-ar mai putea interesa și
Anul extraordinar al eolienelor dă speranţe Uniunii Europene că va putea să atingă obiectivele de mediu – WindEurope
Anul extraordinar al eolienelor dă speranţe Uniunii Europene că va putea să atingă obiectivele de mediu – WindEurope
Un an record pentru construirea de noi parcuri eoliene şi redresarea investiţiilor în sector au creat speranţe că UE îşi va putea îndeplini obiectivele de mediu, arată datele publicate......
Profitul Turbomecanica a scăzut cu aproape 12% în 2023
Profitul Turbomecanica a scăzut cu aproape 12% în 2023
Turbomecanica a încheiat anul 2023 cu un profit net de 10,744 milioane lei, în scădere cu 11,86% comparativ cu cel obţinut ...
SkyShowTime scumpește abonamentele în România și lansează o variantă cu reclame
SkyShowTime scumpește abonamentele în România și lansează o variantă cu reclame
La un an de la lansarea în România, platforma de streaming video SkyShowtime scumpește abonamentele și lansează un plan ...
Sberbank, cel mai mare grup bancar rus, anunţă un profit anual record
Sberbank, cel mai mare grup bancar rus, anunţă un profit anual record
Sberbank, cel mai mare grup bancar rus, a raportat pentru 2023 un profit record de 1.500 miliarde de ruble (16,3 miliarde ...