1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

Companii

PENNY Market deschide în Pantelimon magazinul cu numărul 242 din reţea

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu o nouă unitate de 814 mp în Pantelimon, județul Ilfov, şi ajunge la 242 de spații deschise în România.

21 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Noul magazin PENNY Market are un spațiu de vânzare de 814 mp și o echipă de 14 angajați. Noul magazin dispune și de un număr de 63 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat.

Mai mult, magazinul dispune și de o componentă verde, acoperișul fiind prevăzut cu panouri fotovoltaice răspunzătoare pentru transformarea energiei solare în energie electrică. 

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățitădatorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.

PENNY Market este parte a grupului german REWE și a deschis primul magazin în 2005 pe piața locală. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău şi include 242 de magazine la nivel național și o echipă  formată din peste 4.500 de angajați.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO