1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Penny Market deschide, miercuri, un nou magazin la Făget, în judeţul Timiş

REWE România va deschide, miercuri, cel de-al 178-lea magazin Penny Market din ţară în localitatea Făget, judeţul Timiş, a anunţat compania.

02 aug, 2016 | Agerpres

Potrivit comunicatului, noul spaţiu comercial se află pe str. Lugojului nr. 31, fiind cel de-al şaptelea magazin deschis de companie în judeţul Timiş.

'Cu o echipă formată din 14 angajaţi, noul magazin are o suprafaţă de 1.040 mp, format Future Store şi asigură 80 de locuri de parcare. Design-ul modern şi elegant le oferă clienţilor o experienţă nouă datorită organizării diferite a categoriilor de produse. În plus, magazinul le pune clienţilor la dispoziţie articole mereu proaspete, selecţionate cu atenţie zi de zi. Noul magazin comercializează şi articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri şi snacks-uri, cât şi în zona cu produse congelate', se arată în comunicat.

Noul magazin va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7,30 şi 22,00 şi duminica între orele 8,00 şi 20,00.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Alături de cele 178 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO