1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Penny Market inaugurează un nou format de magazin în Bucureşti şi Oradea

Rewe România va inaugura un nou format de magazin în toate filialele sale din Bucureşti şi Oradea, anunţă compania printr-un comunicat.

22 apr, 2016 | Economica.net

"În perioada 22-24 aprilie, toate magazinele Penny Market din București și Oradea își așteaptă clienții cu o mai mare varietate de produse, inclusiv produse la vrac, o altă aranjare la raft, sesiuni de degustări, discount-uri și o campanie promoțională nouă, organizată în calitate de suporter oficial al echipei naționale de fotbal. În cadrul acestei campanii, clienții vor putea beneficia de reduceri de până la 70% la prețul echipamentelor de fotbal pe care le vor putea găsi în variante atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii" se mai precizează în comunicat.

Tot sâmbătă, 23 aprilie, între orele 17:00-19:00, toți cei care vor trece pragul magazinelor sau vor fi în apropierea magazinelor Penny Market din Pipera, Th. Pallady sau Bucureștii Noi, sunt invitați la concerte în aer liber susținute de câțiva dintre cei mai în vogă artiști din România, conform următorului program:

Concert Alina Eremia – Magazinul Penny Market din Bulevardul Pipera Nr 2H, Oraș Voluntari, de la ora 17:00

Concert What's Up – Magazinul Penny Market din Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 39, Sector 3, de la ora 18:00

Concert Anda Adam – Penny Market din Bulevardul Bucureștii Noi, Nr. 27-29, Sector 1, de la ora 19:00

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO