1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

News

Pensionar executat silit de Casa Judeţeană de Pensii Vaslui pentru o datorie de 1,1 milioane lei

Un pensionar în vârstă de 61 de ani este executat silit de Casa Judeţeană de Pensii Vaslui pentru un datorie de peste 1,1 milioane lei, prin suma lunară poprită, de 240 lei, vasluianul având nevoie de încă 390 de ani de viaţă pentru a-şi stinge debitul.

18 feb, 2013 | Mediafax

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Vaslui a început executarea silită a unui pensionar în vârstă de 61 de ani pentru o datorie de 1.121.473 de lei pe care acesta o are către o unitate bancară.

Ieşit recent la pensie, vasluianul în cauză plăteşte lunar câte 240 de lei, suma fiindu-i poprită direct din pensie de către CJP Vaslui.

"Executarea silită se face în baza unei hotărâri judecătoreşti pentru neplata unui credit făcut la o unitate bancară. Suma poprită este de 240 de lei, adică o treime din cuantumul pensiei, atât cât ne permite legea", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al CJP Vaslui, Loredana Enache.

Prin suma lunară poprită, pensionarul în cauză ar avea nevoie de încă 390 de ani de viaţă pentru a-şi putea stinge datoria de peste 1,1 milioane lei către bancă.

Pe lângă această persoană, CJP Vaslui mai execută silit alţi 2.737 pensionari, suma totală reţinută ridicându-se la peste 350.000 de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO