1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Pepco, cel mai mare retailer polonez de haine ieftine, face angajări în nouă oraşe

Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, face angajări la Bucureşti, Sibiu, Turda, Giurgiu, Arad, Piatra Neamţ, Slatina, Arad, Dej, în această perioadă. Iată oferta de muncă la Pepco, ce profiluri profesionale caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

24 ian, 2016 | ECONOMICA.net

Pepco a deschis pe 3 martie 2015 primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan, şi a Kaufland Ploieşti.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4000 de angajaţi.

Oferta de muncă la Pepco

Pepco angajează pe postul de casier în SibiuTurdaGiurgiuAradPiatra Neamţ, Slatina (click pe fiecare oraş pentru detalii). 

Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, e amabil, punctual, are spirit de echipă, nu are contraindicaţii la efort fizic moderat.

Pepco angajează pe postul de şef/şef adjunct de magazin în Arad şi Dej
Eşti eligibil pentru acest post dacă dacă ai cel puţin studii medii şi doi ani experienţă în retail, eşti rezistent la stres, orientat către client, ştii să operezi un PC, ai condus cu succes echipe de oameni, ai abilităţi de planificare şi organizare. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba engleză.

Pepco angajează pe postul de analist financiar la Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai o diplomă universitară în Finanţe sau Contabilitate, ai minimum doi ani experienţă într-un post similar, excelente cunoştinţe de MS Office (Excel, PP, Word), cunoştinţe avansate de specialitate, abilităţi de analiză şi sinteză, orientare spre detalii, de organizare şi planificare, cunoştinţe solide de engleză şi română, poţi prioritiza şi lucra atât independent, cât şi în echipă.
Amănunte, aici.

Pepco angajează pe postul de manager de expasiune în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin trei ani experienţă în retail sau leasing comercial, are studii superioare, are permis de conducere categoria B, e dispus la deplasări în interes de serviciu, are solide abilităţi de organizare, de comunicare verbală şi scrisă, precum şi cunoştinţe avansate de limba engleză. 
Detalii găsiţi aici.

Până pe 1 februarie se primesc candidaturi pentru aceste posturi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO