1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Pepco, cel mai mare retailer polonez de haine ieftine, se extinde şi face angajări în marile oraşe din ţară

Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, face angajări la Sibiu, Tîrgu-Mureş, Reghin, Voluntari, Giurgiu, Galaţi, Brăila, Baia Mare, Satu Mare, Oradea. Iată ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

08 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Pepco a deschis pe 3 martie primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan, şi a Kaufland Ploieşti.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4.000 de angajaţi.

Oferta de muncă disponibilă acum la Pepco

Pepco angajează casieri la Sibiu, Tîrgu-Mureş, Reghin, Voluntari. 
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, nu are contraindicaţii la efort fizic, este punctual, amabil şi îi place să lucreze cu clienţii.
Detalii despre postul vacant de casier la Sibiu, aici.

Amănunte despre postul disponibil la Pepco în Tîrgu-Mureş găsiţi aici.

Informaţii suplimentare despre postul deschis la Pepco în Reghin, aici.

Pentru mai multe informaţii despre poziţia deschisă la Pepco în Voluntari, faceţi click aici.

Pepco angajează pe posturile de şef/şef adjunct de magazin la TimişoaraGiurgiuGalaţi, BrăilaBaia Mare, Satu MareOradea (click pe fiecare oraş pentru detalii)
Eşti eligibil pentru aceste posturi dacă ai cel puţin studii medii şi doi ani experienţă în retail, eşti rezistent la stres, orientat către client, ştii să operezi un PC, ai condus cu succes echipe de oameni, ai abilităţi de planificare şi organizare.

Pepco angajează şi un project manager pentru pregătirea deschiderii magazinelor în zona de Nord-Vest a României.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă într-un post de conducere, are foarte bună capacitate de planificare şi organizare a muncii proprii, dar şi a echipei din subordine, are capacitatea de a lua decizii, are cunoştinţe de bază de MS Office, permis de conducere, bune cunoştinţe de limba engleză, este dispus să plece în călătorii în interes de serviciu, are capacitatea de a lucra sub presiune.
Amănunte, aici.

1 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Pepco în oraşele antemenţionate.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO