1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Pepco, lider în retailul polonez de haine ieftine, vine în România şi face angajări

Pepco, un mare lanţ polonez de magazine de haine, accesorii, jucării şi produse pentru casă, de tip discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente, intră pe piaţa românească. Pepco vrea să deschidă magazine în Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu, unde a început deja să facă angajări. 

22 noi, 2014 | ECONOMICA.net

Retailerul de tip discount Pepco este parte a holding-ului african Pepkor care are o reţea de peste 3000 de magazine în 13 state din Europa, Africa, Australia. Aproximativ 30.000 de angajaţi lucrează pentru concernul Pepkor la nivel mondial.

Pepkor operează prin lanţurile de magazine Pepco (în Polonia, Cehia, Slovacia), Best&Less (pe piaţa australiană), Pep, Ackermans, John Craig, Dunns (în Africa).

Pepco este jucător mare în retailul de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4000 de angajaţi.

Extinderea Pepco în Cehia şi Slovacia în 2013 a fost primul pas al retailerului spre expasiune internaţională. Pepco număra 28 de magazine în Slovacia şi 17 în Cehia, în luna iulie a acestui an, scrie retailnet.eu.

Pepco face angajări la nivel naţional

Pepco angajează pe postul de şef de magazin în următoarele oraşe: Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu.

Te califici pentru postul de şef de magazin la Pepco dacă ai cel puţin studii medii, ai minimum doi ani experienţă în retail, cunoşti limba engleză, ai mai condus cu succes echipe de oameni. Candidatul ideal pentru acest post este orientat către clienţi, ştie să opereze un PC, este rezistent la stres, poate planifica şi atinge obiectivele stabilite, pe termen mediu şi lung.
10 decembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Pepco.
Amănunte, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO