PepsiCo relansează băutura energizantă Rockstar în România

Grupul PepsiCo, lider global în categoria de băuturi răcoritoare și alimente, a anunțat joi că relansează brandul de băuturi energizante Rockstar. Segmentul băuturilor energizante reprezintă 5% din totalul pieței de băuturi răcoritoare, fiind o categorie în care vânzările nu au fost afectate de contextul pandemic, se specifică în comunicatul transmis de companie.
Ion Dobreanu - joi, 13 mai 2021, 19:54
PepsiCo relansează băutura energizantă Rockstar în România

Rockstar se poziționează de această dată în atenția consumatorilor cu o nouă înfățișare și o atitudine diferită, sub platforma globală “Life is Your Stage” (Viața este scena ta). Aceasta mutare marchează prima acțiune internațională de poziționare a brandului Rockstar, de la achiziția lui de către PepsiCo în 2020.

Astfel, compania urmărește accelerarea expansiunii de brand pe noi piețe, având ca scop dublarea prezenței produsului la nivel global în următorii trei ani. Același obiectiv va fi vizibil și pe piața din România, unde PepsiCo are planuri puternice pentru susținerea Rockstar.

„Suntem încântați să readucem în atenția consumatorilor băutura energizantă Rockstar printr-o relansare la nivel internațional. Produsele energizante sunt o categorie în continuă creștere, în întreaga lume, însă necesită o abordare nouă. Prin această campanie globală, dorim să redefinim modul în care consumatorii percep Rockstar și, în același timp, să îi celebrăm pe toți cei care, prin muncă și pasiune, își îmbunătățesc performanțele în fiecare zi”, a declarat Adrian Lăcătuș, East Balkans Senior Commercial Director, PepsiCo.

Brandul se adresează unei categorii mari de public și îi recunoaște pe toți cei care au determinarea și puterea să pună lucrurile în mișcare, cei care muncesc zi de zi și fac progrese pentru atingerea scopurilor personale și profesionale.
Produsele Rockstar pot fi achiziționate din marii retaileri din România, precum și de la comercianții mici și mijlocii, partenerii PepsiCo, în 4 variante de arome.

Deși piața din România este în continuare una preponderent “clasică”, în care aroma de bază este energizantul Original, în ultimii ani, s-a observat un interes tot mai ridicat din partea consumatorilor medii pentru arome, în categorie. Din acest motiv, Rockstar oferă, dincolo de variantele clasice Original si XDurance (aroma de afine, rodii și acai), două arome noi – mango și fructul pasiunii, menite să răspundă cât mai bine nevoilor consumatorilor
Rockstar conține vitamina B, ginseng și taurină, precum și ingrediente care oferă un impuls energetic, cum ar fi cofeina și guarana.

În urma unor date colectate în peste 3.000 de interviuri cu consumatori din întreaga lume, campania internațională urmărește să interacționeze cu audiențele locale prin conținut dedicat pentru peste 30 de piețe în care produsul este disponibil. În plan local, campania va aborda canale multiple de comunicare, printre care TV, digital și social media, precum și activări în magazine, oferind astfel multe ocazii de a celebra rockstarurile de zi cu zi. Noua identitate vizuala a brandului a fost dezvoltată de echipa globală de design PepsiCo, aducând în atenție logo-ul sub formă de stea, cu o abordare modernă, într-o paletă de culori din gama galben metalic și negru.

Te-ar mai putea interesa și
Ofertă de 7,62 mld. USD respinsă de al patrulea lanţ de supermarketuri din Marea Britanie
Ofertă de 7,62 mld. USD respinsă de al patrulea lanţ de supermarketuri din Marea Britanie
Grupul britanic Morrisons a anunţat sâmbătă că a respins o ofertă de preluare în numerar, de 5,52 miliarde de lire sterline (7,62 miliarde de dolari)....
Coronavirus: Scenariu verde în toată țara. 53 de cazuri în ultimele 24 de ore
Coronavirus: Scenariu verde în toată țara. 53 de cazuri în ultimele 24 de ore
Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat că toate judeţele şi municipiul Bucureşti rămân în scenariul verde ...
Bursa de Valori Bucureşti pierdut 895,8 milioane de lei din capitalizare
Bursa de Valori Bucureşti pierdut 895,8 milioane de lei din capitalizare
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a pierdut, în această săptămână, 895,8 milioane de lei din capitalizare, respectiv ...
Deși majoritatea populaţiei adulte este vaccinată, două noi focare au forțat Israelul să impună purtarea măştii
Deși majoritatea populaţiei adulte este vaccinată, două noi focare au forțat Israelul să impună purtarea măştii
Ministerul Sănătăţii din Israel a anunțat că țara a reintrodus măsura purtării măştii de protecţie în anumite ...