1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 15 º

News

Percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice: peste 300.000 de ţigarete de contrabandă confiscate

Lucrători specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Poliţia Română au desfăşurat în ultima săptămână 189 de percheziţii, în dosare penale întocmite pe numele unor suspecţi de infracţiuni economice, fiind indisponibilizate bunuri în valoare de aproape 4 milioane lei şi ridicate peste 300.000 de ţigarete de contrabandă, a informat sâmbătă IGPR, scrie Agerpres. 

24 feb, 2018 | Agerpres

Conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română, în perioada 17 - 23 februarie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 189 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 92 de mandate de aducere, în dosare penale ce vizează infracţiuni economice.

În cadrul cauzelor penale instrumentate, faţă de 277 de persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, fiind luate măsuri preventive faţă de 27 dintre acestea.

De asemenea, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri, în valoare totală de peste 7 milioane lei de lei, dintre care peste 1 milion de lei în numerar sau în cont bancar, şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 3,81 milioane de lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 303.000 de ţigarete, 155,36 kilograme de tutun şi 2.334 de litri de alcool de contrabandă, potrivit IGPR.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO