1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Perpetoo, primul serviciu românesc de închiriere de maşini direct de la proprietar către client, s-a lansat în patru oraşe

Primul serviciu românesc de închiriere de maşini direct de la proprietar către client - perpetoo.com, a fost lansat oficial marţi, anunţă Agrepres. Momentan, serviciul este disponibil în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara şi urmează să se extindă în viitor în Braşov, Constanţa, Sibiu şi Oradea.

19 noi, 2019 | Agerpres

Site-ul perpetoo.com intermediază procesul prin care proprietari de automobile îşi pun maşinile la dispoziţia clienţilor interesaţi. Prima închiriere a avut loc pe 25 octombrie 2019, au anunţat creatorii start-up-ului.

Tariful de închiriere către client este stabilit de proprietarul autoturismului, iar platforma încasează un comision. Potrivit reprezentanţilor perpetoo.com, acest comision este în prezent de 5 euro pentru fiecare 25 de euro încasaţi de la client.

Serviciul acceptă oferte de închiriere de maşini având maximum 10 ani vechime, potrivit reprezentanţilor start-up-ului.

Aceştia susţin că toate operaţiunile sunt fiscalizate, deoarece platforma acceptă doar plata cu cardul.

Persoanele interesate să plaseze automobile în închiriere pe acest site trebuie să îşi înfiinţeze firme şi să realizeze contracte de chirie cu beneficiarii, au mai precizat reprezentanţii perpetoo.com.

Aceştia au declarat, pentru AGERPRES, că nu este necesar un proces de autorizare specială pe domeniul transporturilor pentru cei interesaţi să ofere maşini de închiriat prin această platformă, deoarece relaţia comercială dintre proprietarii de maşini şi clienţi este una de închiriere între două părţi.

Proiectul include oferte de asigurare speciale pentru maşinile participante.

Clienţii au la dispoziţie un sistem de rating prin care pot clasifica ofertanţii de maşini de închiriat, potrivit reprezentanţilor start-up-ului.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO