1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

News

Peste 1.000 de manageri şi antreprenori au urmat gratuit bizschool.ro

În prima jumătate a anului 2012, peste 1.000 persoane au absolvit cursurile Online Business School (www.bizschool.ro), o platformă de e-learning pentru micii antreprenori și persoanele care ocupă funcții de conducere în cadrul IMM-urilor din România. Cursurile online disponibile prin această platformă de învăţare sunt gratuite.

23 iul, 2012 | ECONOMICA.net

Online Business School face parte din proiectul dezvoltat cu finanțare de la Uniunea Europeană “Îmbunătăţirea competitivităţii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM).

Prin intermediul acestui proiect, persoanele cu funcţii de conducere din companiile mici şi mijlocii din România beneficiază gratuit de cursuri de formare şi îndrumare pentru dezvoltarea afacerilor şi aptitudinilor profesionale.

Cursurile sunt disponibile pe platforma de e-learning www.bizschool.ro, dezvoltată de Romtelecom, Bluepoint IT Solutions şi OTEAcademy.

Online Business School oferă 70 de cursuri online de leadership, vânzări, marketing, HR, de operare PC și cursuri de limba engleză, accesibile şi gratuite.

Cele mai accesate cursuri disponibile pe platforma Online Business School sunt cele de negociere, marketing și managementul timpului.

Managerii care au decis să parcurgă cursurile Online Business School au absolvit până acum câte 4 cursuri, în medie.

Programul este disponibil gratuit pentru încă alte câteva luni, pentru orice antreprenor eligibil și interesat sau persoană cu o funcție de conducere într-un IMM din România, care dorește să își dezvolte sau să-și îmbunătățească competențele de business.  


Până la acest moment, cel mai activ cursant Online Business School a absolvit 34 de cursuri.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO