1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

News

Peste 1.200 de dosare penale în administraţia publică, cu un prejudiciu recuperat de 9,5 milioane lei au fost întocmite în primele patru luni

Poliţiştii au întocmit, în primele patru luni ale anului, peste 1.200 de dosare penale care vizează achiziţii făcute de către reprezentanţi ai administraţiei publice, peste 160 de persoane fiind cercetate. Prejudiciul recuperat de către poliţişti depăşeşte 9,5 milioane de lei, cel mai mare dosar vizând angajaţi ai Primăriei Eşelniţa, judeţul Mehedinţi.

04 iun, 2017 | News.ro

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Poliţia Română, în primele patru luni ale anului 2017, pentru combaterea fraudelor specifice achiziţiilor publice în domeniul administraţiei publice, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat 79 de acţiuni. În urma activităţilor, au fost instrumentate 1.222 de dosare penale şi se fac cercetări faţă de 167 de persoane, nouă dintre acestea fiind sub măsuri preventive.

Valoarea totală a prejudiciilor recuperate în această perioadă în cauzele instrumentate de poliţişti a fost de peste 9.520.000 de lei.

Unul dintre dosarele instrumentate îi vizează pe primarul şi pe contabila comunei Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, suspectaţi de abuz în serviciu, deturnare de fonduri, delapidare, înşelăciune, fals sub înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. Citeşte mai multe pe News.ro. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO