1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

News

Peste 100 de foşti salariaţi de la Termica Vaslui vor primi salarii compensatorii

Peste 100 de foşti salariaţi ai societăţii Termica SA Vaslui, disponibilizaţi colectiv în anii 2010 şi 2011, vor primi de la Agenţia de Şomaj salariile compensatorii câştigate în instanţă, în baza solicitării făcute de către lichidatorul judiciar odată cu intrarea în insolvenţă a societăţii.

15 mar, 2013 | Mediafax

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui va plăti, în a doua parte a lunii martie, câte trei salariile compensatorii celor 107 foşti salariaţi ai societăţii de furnizare a agentului termic din Vaslui, SC Termica SA, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Plata acestor drepturi băneşti, câştigate în instanţă de către foştii angajaţi ai societăţii de termoficare disponibilizaţi colectiv în 2010 şi 2011, se va face la solicitarea lichidatorului judiciar odată cu intrarea în insolvenţă a societăţii Termica SA Vaslui.

"Agenţia a primit de la lichidatorul judiciar al societăţii Termica SA un tabel cu 107 persoane care aveau de recuperat drepturi băneşti câştigate în instanţă. În funcţie de lefurile pe care le-au avut, vor primi, până la sfârşitul acestei luni, o sumă echivalentă a trei salarii medii, indiferent de ce drepturi băneşti compensatorii au obţinut pe cale judecătorească", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.

Suma totală ce va fi plătită către cei 107 foşti salariaţi ai societăţii Termica SA se ridică la 260.000 de lei, ceea ce înseamnă, în medie, 2.400 de lei pentru fiecare fost angajat, banii fiind asiguraţi din Fondul de Garantare a Creanţelor Salariale.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO