1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Peste 3.200 de oameni se bat pentru cinci posturi la H&M. Vezi joburile şi dacă te califici

Retailerul de modă H&M a primit peste 3.200 de CV-uri pentru cele cinci posturi pentru care face angajări, în primele zece zile de la publicarea pe un site de profil a anunţului de recrutare. Află din ECONOMICA.NET ce profiluri de candidaţi caută recrutorii de la H&M şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

31 oct, 2013 | ECONOMICA.net

H&M face angajări în Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Piteşti, pe posturile de manager de magazin, de department manager, de visual merchandiser, şi de cash office responsible.

Te califici pentru postul de manager de magazin la H&M dacă ai cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, dintr-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup de circa 30 de oameni, în domeniul serviciu clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post este orientat către rezultate, are abilităţi de planificare, de organizare şi de analiză. Este, de asemenea, creativ şi poate motiva oamenii din echipa pe care o va conduce.
Candidatul ideal pentru acest post are disponibilitate mare să muncească seara şi la sfârşit de săptămână şi vorbeşte limba engleză.

H&M angajează şi pe postul de department manager, în această periodă.
Angajatorii caută un candidat cu cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 oameni în domeniul serviciu clienţi.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, dacă ai dovedit că ai abilităţi de organizare, de analiză, de planificare şi că poţi face mai multe activităţi în acelaşi timp.
Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte engleza şi este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

H&M angajează şi pe postul de visual merchandiser.
Omul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în retail, într-un post similar, sau studii în domeniu, dacă nu a reuşit să dobândească experienţa solicitată.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai bune abilităţi de visual merchandising, în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interprsonale.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de organizare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

H&M angajează pe postul de cash office responsible.
Angajatorii caută pentru acest post un om cu cel puţin doi ani experienţă în managementul casieriei şi administrarea magazinului sau într-o post similar.
Candidaţii care nu au experienţa solicitată de angajator pentru acest post sunt eligibili dacă pot demonstra că au studii în domeniu care să compenseze lipsa experienţei.
Omul potrivit pentru acest post cunoaşte Codul Muncii, poate instrui alte persoane, este sociabil, organizat, are dezvoltate abilităţi analitice şi ştie să opereze un PC.

Angajatorii primesc CV-uri pentru toate joburile vacante la H&M descrise mai sus, până pe 21 noiembrie. Amănunte, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO