Peste 3.200 de oameni se bat pentru cinci posturi la H&M. Vezi joburile şi dacă te califici

Retailerul de modă H&M a primit peste 3.200 de CV-uri pentru cele cinci posturi pentru care face angajări, în primele zece zile de la publicarea pe un site de profil a anunţului de recrutare. Află din ECONOMICA.NET ce profiluri de candidaţi caută recrutorii de la H&M şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - joi, 31 oct. 2013, 09:41
Peste 3.200 de oameni se bat pentru cinci posturi la H&M. Vezi joburile şi dacă te califici

H&M face angajări în Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Piteşti, pe posturile de manager de magazin, de department manager, de visual merchandiser, şi de cash office responsible.

Te califici pentru postul de manager de magazin la H&M dacă ai cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, dintr-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup de circa 30 de oameni, în domeniul serviciu clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post este orientat către rezultate, are abilităţi de planificare, de organizare şi de analiză. Este, de asemenea, creativ şi poate motiva oamenii din echipa pe care o va conduce.
Candidatul ideal pentru acest post are disponibilitate mare să muncească seara şi la sfârşit de săptămână şi vorbeşte limba engleză.

H&M angajează şi pe postul de department manager, în această periodă.
Angajatorii caută un candidat cu cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 oameni în domeniul serviciu clienţi.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, dacă ai dovedit că ai abilităţi de organizare, de analiză, de planificare şi că poţi face mai multe activităţi în acelaşi timp.
Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte engleza şi este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

H&M angajează şi pe postul de visual merchandiser.
Omul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în retail, într-un post similar, sau studii în domeniu, dacă nu a reuşit să dobândească experienţa solicitată.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai bune abilităţi de visual merchandising, în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interprsonale.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de organizare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

H&M angajează pe postul de cash office responsible.
Angajatorii caută pentru acest post un om cu cel puţin doi ani experienţă în managementul casieriei şi administrarea magazinului sau într-o post similar.
Candidaţii care nu au experienţa solicitată de angajator pentru acest post sunt eligibili dacă pot demonstra că au studii în domeniu care să compenseze lipsa experienţei.
Omul potrivit pentru acest post cunoaşte Codul Muncii, poate instrui alte persoane, este sociabil, organizat, are dezvoltate abilităţi analitice şi ştie să opereze un PC.

Angajatorii primesc CV-uri pentru toate joburile vacante la H&M descrise mai sus, până pe 21 noiembrie. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Proteste masive în Austria. Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă împotriva vaccinării obligatorii împotriva COVID 19
Proteste masive în Austria. Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă împotriva vaccinării obligatorii împotriva COVID 19
Aproape 40.000 de persoane au ieşit, sâmbătă, pe străzi în Austria pentru a protesta faţă de măsurile şi planurile ...
Anunț pentru toți șoferii din România! Judecătorii au luat decizia. Milioanele de clienți și păgubiți RCA din falimentul  City Insurance sunt direct implicați
Anunț pentru toți șoferii din România! Judecătorii au luat decizia. Milioanele de clienți și păgubiți RCA din falimentul ...
Falimentul City Insurance se va deschide cel mai devreme pe 12 ianuarie anul viitor, după ce instanța Tribunalului București ...
Ce să faci în momentele de criză de lichidități – Dan Berciu, fondator AdWise
Ce să faci în momentele de criză de lichidități – Dan Berciu, fondator AdWise
Pandemia a reconfigurat întreg mediul de business. Cererea de bunuri și servicii s-a redus, unele piețe s-au contractat, ...