Peste 50 de branduri internaţionale sunt interesate să intre pe piaţa din România – Colliers International

Mai mult de 50 de branduri internaţionale sunt interesate să intre pe piaţa din România, dar, practic, în următorii ani vom vedea trei sau patru nou-veniţi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Simina Istrate, director asociat în cadrul Colliers International.
Economica.net - mar, 19 nov. 2013, 08:42
Peste 50 de branduri internaţionale sunt interesate să intre pe piaţa din România - Colliers International

‘Sunt multe branduri din Franţa, Germania şi Spania care analizează piaţa din România şi ar fi interesate să intre pe piaţă. Teoretic, sunt peste 50 de branduri care se uită la piaţa din România, dar, practic, peste câţiva ani vom vedea trei sau patru intrări. Noi am adus un brand nou, Kazar, din Polonia, care a fost inaugurat în Promenada. Probabil că noile branduri vor analiza piaţa locală să vadă cum se schimbă comportamentul consumatorului român. Va fi foarte importantă experienţa dezvoltatorului şi al managerului unui mall sau altul’, a spus Istrate.

Printre cei mai importanţi retaileri prezenţi pe piaţa din România se numără, în prezent: cora, _real, Carrefour, Cinegrand, Cinema City, H&M, C&A, Takko, LC Waikiki, New Yorker, Mango, Deichmann, Sephora, Light Cinema, Subway, Flanco, Domo sau Altex.

Colliers International este unul dintre liderii globali în domeniul consultanţei imobiliare, cu mai mult de 13.500 specialişti care lucrează în peste 482 de birouri din 62 de ţări. În România, compania este lider de piaţa pe segmentul corporate şi oferă servicii complete de consultanţă imobiliară.

Conform unei cercetări de piaţă, publicată la jumătatea lunii septembrie, mărcile locale se menţin în preferinţele consumatorilor români, în condiţiile în care aproximativ 25% dintre cele validate de organizaţia Superbrand sunt autohtone.

Printre brandurile româneşti apreciate de către români ca fiind Superbrands se află: BCR, Banca Transilvania, Catena, Borsec, Napolact, Timişoreana, Plafar, Ursus, Scandia Sibiu, dar şi posturi de radio şi TV.

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comerţului tradiţional şi online din acest an, retailArena, a debutat, marţi, la Bucureşti, iar timp de două zile, în perioada 19-20 noiembrie, vor fi prezentate cele mai recente tendinţe din industrie, opinii inovatoare şi studii de caz de succes, dar şi sesiuni de workshop şi dezbateri.

Te-ar mai putea interesa și
Proiect pentru un aerodrom la Râmnicu Vâlcea
Proiect pentru un aerodrom la Râmnicu Vâlcea
Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat că județul va avea aerodrom pentru aeronave ușoare....
România, pe locul doi din UE la producția de floarea soarelui
România, pe locul doi din UE la producția de floarea soarelui
România s-a clasat anul trecut pe locul doi în Uniunea Europeană la floarea soarelui din punct de vedere al producţiei ...
HORNBACH IT HUB în România: Inovație și echilibru global în dezvoltarea tehnologică
HORNBACH IT HUB în România: Inovație și echilibru global în dezvoltarea tehnologică
În era digitală în continuă evoluție, adaptarea rapidă și inovația sunt cheia pentru succesul oricărei companii. ...
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Rusia nu are nevoie să interzică exporturile de motorină, pentru a răspunde la creşterea preţurilor şi posibilele ...