1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Peste 500 de blocuri din Sectorul 2 vor fi reabilitate. Vezi lista completă

În următorii patru ani 597 de blocuri din sectorul doi al Capitalei vor fi reabilitate termic. Primăria vrea să încheie acorduri-cadru cu cel mult 30 de constructori care să finalizeze lucrările. ECONOMICA.NET vă prezintă lista completă a blocurilor ce urmează să intre în reparaţii.

15 aug, 2013 | ECONOMICA.net

Primăria Sectorului 2 a lansat un anunţ de participare în vederea încheierii mai multor acorduri-cadru cu scopul de a reabilita termic, pe o perioadă de 4 ani, 597 de blocuri din sectorul doi al capitalei. Valoarea estimată a întregului proiect (fără TVA), care va fi împărţit în 12 loturi,  se cifrează la peste 750,9 milioane de lei. 

În ceea ce priveşte modalitatea în care se vor împărţi lucrările, anul acesta, în perioada octombrie-decembrie, vor fi încheiate cel mult patru contracte subsecvente, în perioada  martie-decembrie 2014 şi 2015 până la 18 contracte în fiecare an, în 2016 până la 19 contracte subsecvente, iar în  2017 se vor încheia cel mult 5 contracte subsecvente.

În ce constau lucrările

Lucrările vor viza izolarea termică a anvelopei şi refacerea instalaţiilor sanitare şi termice. Mai precis, anveloparea clădirilor se va face prin izolarea termică a pereţilor exteriori cu plăci rigide de faţadă din polistiren expandat ignifugat de minim 10 cm, prin izolarea termică a soclului, a parapeţilor balcoanelor şi a teraselor. De asemenea, pe banii Primăriei se vor închide balcoanele/logiile prin montarea unei tâmplării unitare cu tocuri şi cercevele din PVC şi se vor înlocui ferestrele de la casele scărilor şi spaţiilor anexe cu tâmplărie cu tocuri şi cercevele din PVC.

Vezi aici lista completă cu cele 597 de blocuri care vor fi reabilitate termic în următorii patru ani

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO