Peste 500 de persoane vor postul de PR la eJobs. Vezi dacă te califici

eJobs.ro, cel mai mare site de recrutare din România, caută candidatul potrivit pentru postul de responsabil de PR & marketing. Într-o lună de la publicarea anunţului, peste 500 de candidaţi au aplicat pentru acest post. Anunţul de recrutare expiră mâine. Vezi în ECONOMICA.NET profilul candidatului vânat de angajatori pentru acest job.
Economica.net - joi, 14 feb. 2013, 13:22
Peste 500 de persoane vor postul de PR la eJobs. Vezi dacă te califici

eJobs caută candidatul ideal pentru poziţia de PR.

Te califici pentru acest post dacă ai minimum trei ani experienţă în relaţii publice şi marketing online, ai experienţă în dezvoltarea şi gestionarea comunicării cu clienţii şi cu media, ai, de asemenea, experienţă în elaborarea planurilor de comunicare internă şi externă şi promovare/marketing.
Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, are cunoştinţe de marketing online (SEO, SEM, Analytics, Online Advertising, etc) şi cunoştinţe avansate de limba engleză.

Ce face omul responsabil de marketing şi PR la eJobs

Punctual, el defineşte strategia de comunicare (internă şi externă) pentru cele două categorii de clienţi: companii şi candidaţi (de la newslettere, direct mailinguri, mesaje, la bannere, machete).
PR-ul concepe şi implementează campaniile de promovare şi PR pe toate canalele de comunicare disponibile (online, social media, print, PR, indoor, outdoor, radio, TV).
PR-ul coordonează producţiile de materiale publicitare (print, online, indoor, outdoor, video, audio etc) şi creează şi gestionează parteneriate cu diverse entităţi (asociaţii studenţeşti, asociaţii profesionale, etc.). Nu în ultimul rând, candidatul selectat să performeze în acest post monitorizează imaginea companiei.

Angajatorul oferă candidatului selectat pentru acest post contract pe perioadă de un an de zile, cu posibilitate de prelungire.

Mâine e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post.
Până la publicarea articolului ECONOMICA.NET, aproape 550 de candidaţi au trimis candidaturile pentru această poziţie.
Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Facturi mai mici la energia electrică prin alegerea corectă a unui aparat de aer condiționat
Facturi mai mici la energia electrică prin alegerea corectă a unui aparat de aer condiționat
Într-o lume în care preocupările pentru mediu și eficiența energetică devin tot mai importante, alegerea corectă a unui aparat de aer condiționat poate să ofere nu doar confort termic în......
Escrocherii cu criptomonede: sfaturi dovedite pentru utilizatorii de criptomonede
Escrocherii cu criptomonede: sfaturi dovedite pentru utilizatorii de criptomonede
Portofelele sunt folosite pentru a păstra criptomonedele și, datorită lor, fiecare investitor poate fi propria sa „bancă”. ...
Lichidatorul Euroins a atacat contractul prin care fostul lider RCA a trimis în Bulgaria 300 de milioane de euro. Șeful Eurohold contestă autoritatea CITR, numit lichidator de Tribunal: „Nu a fost desemnat legal”
Lichidatorul Euroins a atacat contractul prin care fostul lider RCA a trimis în Bulgaria 300 de milioane de euro. Șeful ...
Assen Christov, președintele Eurohold, grupul bulgar din care făcea parte și falimentara Euroins România, contestă agresiv ...
Rusia și Ucraina pun frână exporturilor UE. Cum joacă România pe o piață care s-a micșorat deja cu 500.000 de tone
Rusia și Ucraina pun frână exporturilor UE. Cum joacă România pe o piață care s-a micșorat deja cu 500.000 de tone
Ritmul exporturilor de grâu din Europa va încetini în a doua jumătate a acestui an comercial din cauza concurenței puternice ...