1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Companii

Un nou pasaj în Bucureşti, la Piaţa Sudului, peste doi ani. Primăria a scos la licitaţie proiectul

Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a scos la licitaţie lucrările aferente proiectului de modernizare a infrastructurii rutiere din Piaţa Sudului. Teoretic, după 18 luni de la data atribuirii contractului, bucureştenii vor circula printr-un nou pasaj subteran pe direcţia Calea Vacaresti – Str. Niţu Vasile

24 mai, 2013 | | ECONOMICA.net
Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a lansat un anunţ de participare la licitaţia deschisă pentru atribuirea lucrărilor de construcţie la un proiect de investiţii ce are drept scop fluidizarea traficului în intersecţia Calea Văcărescu, Şoseaua olteniţei, str Niţu Vasile. Municipalitatea vrea să construiască un pasaj subteran pe direcţia Calea Văcăreşti – Str. Niţu Vasile cu o lungime de 356 de m şi un altul la capătul dinspre str. Niţu Vasile a pasajului rutier (intersecţia str. Niţu Vasile cu str. Secuilor).
 
De asemenea, în plan sunt şi pasaje pietonale în intersecţie, pe direcţia Str. Nitu Vasile-Calea Văcăresti de o parte şi de alta a pasajului rutier propus precum şi realizarea legătura pietonală prin pasaj subteran între staţia de metrou Piaţa Sudului şi peroanele staţiei de tramvai aflate pe Şos. Olteniţei. 
 
Nu în ultimul rând, Primăria va finanţa lucrările de modernizare a carosabilului şi a trotuarelor în intersecţia Calea Văcăreşti – Şos. Olteniţei – Str. Niţu Vasile prin asigurarea în sensul giratoriu a patru benzi de circulaţie. 
 
Valoarea estimata a proiectului (fără TVA) variază între 83 de milioane de lei şi 89,8 milioane de lei.
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO