1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

News

Peste un milion de vizitatori la Târgul de Crăciun București 2019 FOTO

Peste un milion de vizitatori au fost prezenți la cea de-a 13-a ediție a celui mai mare eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă din țară - Târgul de Crăciun București, organizat de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, între 28 noiembrie – 26 decembrie 2019, în Piața Constituției.

27 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Printre oaspeții Târgului de Crăciun București 2019 s-a înregistrat un număr ridicat de vizitatori străini, nu doar din Europa, dar și din Asia și Orientul Mijlociu, potrivit PMB.

Printre atracțiile evenimentului de 29 de zile, la care intrarea a fost gratuită, se numără: patinoarul de 600 mp, caruselul și Casa lui Moș Crăciun, ateliere de creație. Vizitatorii au putut achiziționa decorațiuni de sezon și produse lucrate manual de către meșteri populari și artizani veniți din toate zonele țării.

Totodată, din programul artistic nu au lipsit folclorul, colindele, ansambluri de datini și obiceiuri din toate zonele țării, iar printre artiștii care au venit în Piața Constituției s-au numărat: Loredana, Horia Brenciu & HB Orchestra, Ștefan Bănică, Vița de Vie, Vunk, Voltaj, Bere Gratis, Holograf, Phoenix, Moonlight Breakfast, Antract, Damian Drăghici & Brothers, Ovidiu Komornyik & OK Band, Nicole Cherry, Connect-R, Bosquito, Elena Gheorghe Band, ansambluri de datini şi obiceiuri din toate regiunile țării, Ștefan Hrușcă, Narcisa Suciu, Grigore Leșe, Fuego, Irina Loghin și mulți alții.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO