1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Petrom a ieftinit benzina

OMV Petrom, liderul pieţei de distribuţie a carburanţilor a redus, astăzi, preţurile la benzinele vândute în staţiile proprii de distribuţie.

28 noi, 2012 | ECONOMICA.net

Petrom a ieftinit benzinele cu trei bani pe litru, preţurile la motorine rămânând nemodificate. În urma ieftinirii, preţurile la staţia Petrom de pe strada Braşov din Bucureşti, spre exemplu, sunt de 5,77 de lei pentru benzina standard 95 şi 6,19 lei pentru benzina extra. Motorinele au rămas la fel, cu preţuri de 6,12 şi, respectiv, 6,35 lei pe litru.

Ultima modificare de preţ la staţiile Petrom a avut loc săptămâna trecută, când compania a majorat preţurile la benzine şi motorine cu şapte, respectiv cinci bani pe litru. Scumpirea a venit însă după un şir de ieftiniri, preţurile la benzină coborând cu 43 de bani într-o lună.

OMV Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 550 de staţii, fiind urmată de Rompetrol şi Lukoil.

Companiile petroliere ajustează preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile la ţiţei şi la produsele petroliere pentru zona lor de referinţă, dar şi de condiţiile de pe piaţa locală.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO