1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Petrom şi-a schimbat sigla

Petrom, cea mai mare companie din România, a decis să-şi schimbe imaginea corporate, integrând denumirea completă a companiei, OMV Petrom.

16 aug, 2014 | ECONOMICA.net

OMV Petrom şi-a schimbat recent sigla, cel puţin cea care apare pe documente şi în acţiunile de comunicare al companiei. Astfel, noua identitate vizuală arată aşa: numele OMV Petrom, scris cu albastru subliniat dedesubt cu o linie subtire de culoare verde. Ambele culori sunt prezente şi pe sigla companiei OMV.

Vechea siglă presupunea un P de culoare galbenă înăuntrul căruia era desenat un cap de lup de culoare roşie. Sub acest "P" scria "PETROM" iar dedesubt, cu litere mai mici "Membru OMV Grup".

 

 

"Se împlinesc zece ani de la privatizare, în acet an. Am vrut şi noi să marcăm acest lucru, să arătăm progresul" ne-a declarat Mariana Gheorghe, directorul general al companiei.

Schimbarea siglei corporatiste nu se va vedea însă "pe teren". Sigla de pe staţiile Petrom va rămâne la fel, a asigurat Mariana Gheorghe.

Petrom este cea mai mare companie petrolieră din România şi, în acelaşi timp, cea mai mare firmă românească. Creată prin "spargerea" fostei Companii Române de Petrol, care deţinea toate cele 10 rafinării, toate staţiile Peco şi toate câmpurile petroliere din România, Petrom a fost privatizată, în 2004, cu firma austriacă OMV, cu două rafinării, reţeaua de benzinării şi licenţele de exploatare a ţiţeiului şi gazelor naturale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO