Pizza Hut România inaugurează cel de-al doilea restaurant de tip Fast Casual Delivery, în Târgu Mureș

Compania Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, a anunțat că a inaugurat o nouă locație Fast Casual Delivery, în orașul Târgu Mureș.
Ion Dobreanu - lun, 08 nov. 2021, 16:39
Pizza Hut România inaugurează cel de-al doilea restaurant de tip Fast Casual Delivery, în Târgu Mureș

Acest concept inovativ le oferă o experiență completă consumatorilor, care au acum ocazia de a vedea modul de preparare a produselor comandate, pe care le pot ulterior servi în deplină siguranță, respectând toate normele impuse de autorități în contextul pandemic. Acest nou restaurant este inclus în divizia Pizza Hut Delivery a companiei.

Restaurantele de tip FCD reprezintă modul în care companiile din HoReCa se adaptează la noile obiceiuri de consum, precum și la actualul context socio-sanitar, acestea reprezentând mix-ul perfect între delivery, take-away și dine-in, se specifică în comunicatul companiei.

„Inaugurarea Pizza Hut Delivery Mureș Mall ne aduce cu un pas mai aproape de targetul stabilit pentru anul 2021 și totodată mai aproape de clienții noștri fideli, pe care ne propunem să îi întâmpinăm de fiecare dată în aceeași atmosferă primitoare care caracterizează brandul și, bineînțeles, cu produsele lor preferate. În același timp, reiterăm faptul că fiecare decizie de business este adoptată ținând cont de principiul siguranței, care este prioritar pentru noi în această perioadă, din dorința de a le oferi condiții optime atât angajaților și colaboratorilor noștri, cât și consumatorilor”, a declarat Adrian Hulubescu, director general, Pizza Hut România.

Noul restaurant Pizza Hut Delivery Târgu Mureș se află în zona de food-court a Centrului Comercial Mureș Mall, situat la adresa Piața Victoriei nr. 14, și are o suprafață de aproximativ 140 mp. Programul de funcționare este 10:00-23:00 pentru comenzile cu livrare și 10:00-21:00 pentru comenzile cu ridicare din locație.

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Târgu Mureș s-au creat 16 locuri de muncă. Începând cu 1 septembrie 2021, în rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2345 de lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a 3-a, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante de tip Dine-In și 19 locații Pizza Hut Delivery.

 

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

Te-ar mai putea interesa și
Cod galben de furtună în Oltenia şi Muntenia
Cod galben de furtună în Oltenia şi Muntenia
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o atenţionare cod galben de ploi abundente şi descărcări electrice valabilă pentru regiunile Oltenia şi Muntenia....
Londra, Washingtonul, Ottawa şi Tokyo interzic importurile de aur rusesc
Londra, Washingtonul, Ottawa şi Tokyo interzic importurile de aur rusesc
Marea Britanie, Statele Unite, Canada şi Japonia vor interzice importurile de aur rusesc în noile sancţiuni impuse ca ...
INS: Taxele, impozitele şi contribuţiile sociale au reprezentat 33, % din cheltuielile gospodăriilor în 2021
INS: Taxele, impozitele şi contribuţiile sociale au reprezentat 33, % din cheltuielile gospodăriilor în 2021
Impozitele asupra veniturilor, contribuţiile la bugetele de asigurări sociale, cotizaţiile şi alte impozite şi taxe, ...
Repornirea Unității 1 a centralei nucleare de la Cernavodă s-a amânat
Repornirea Unității 1 a centralei nucleare de la Cernavodă s-a amânat
Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă, oprită programat acum aproape două luni, ar fi trebuit repornită vineri, ...