1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Plant an App începe listarea pe SeedBlink. Startup-ul IT vizează să atragă o investiție de 500.000 de euro

Plant an App, startup specializat în tehnologie low-code, anunță listarea pe SeedBlink. Aceasta este cea mai mare platformă de equity crowdfunding, din punct de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori, din regiunea Europei de Sud-Est. Prin intermediul acestei listări, Plant an App vizează atragerea de investiții de peste 500.000 de euro.

12 ian, 2021 | | ECONOMICA.net
Campania desfășurată de Plant an App pe platforma SeedBlink începe din 12 ianuarie. Pre-campania derulată în perioada 5 - 11 ianuarie pentru membrii Elite & Classic ai SeedBlink s-a încheiat cu entuziasm, Plant an App obținând deja angajamente de investiție de 250.000 de euro.
 
„Ne dorim extinderea și dezvoltarea operațiunilor, tocmai de aceea listarea Plant an App pe platforma SeedBlink este un pas important pentru noi. Avem în vedere ca pentru prima parte a acestui an să creștem echipa, în special pentru biroul din Statele Unite ale Americii. Acolo, avansul a fost unul mulțumitor, astfel că ne dorim să susținem creșterea și suntem convinși că listarea pe SeedBlink va contribui cu succes la acest demers”, a explicat Bogdan Lițescu, fondator și CEO Plant an App.  
 
Plant an App a angajat deja o echipă de vânzări în New York care a început activitatea la finalul anului 2020. Aceasta a încheiat o tranzacție și are alte patru în curs de concretizare. În România, compania operează cu un CMO și își propune să angajeze și un growth marketer.
 
Startup-ul are în prezent o rețea de 48 de clienți, majoritar în Statele Unite ale Americii. Plant an App este o platformă de dezvoltare low-code care furnizează pentru companii soluții de aplicații de business și transformare digitală. 


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO