Plata cu Bitcoin la peste 400 milioane de magazine online prin extensia ZoidPay pentru Google Chrome

Lansarea extensiei ZoidPay pentru Google Chrome urmează să schimbe modul în care oamenii efectuează cumpărături online: Sistemul permite conectarea tuturor portofelelor de criptomonede pentru a efectua plăți instant către orice magazin care suportă plata cu cardul.
Ion Dobreanu - mar, 19 oct. 2021, 14:34
Plata cu Bitcoin la peste 400 milioane de magazine online prin extensia ZoidPay pentru Google Chrome

Unul dintre principalele atuuri ale extensiei ZoidPay este acela că, absolut orice tip de portofel de criptomonede poate fi conectat la această platformă, care urmează să fie disponibilă la nivel global până în luna noiembrie a acestui an. Scopul extensiei este să simplifice și să îmbunătățească experiența cumpărăturilor online și în același timp, de spori adopția criptomonedelor la scară largă.

Spre exemplu, consumatorii pot plăti pe Amazon, AliExpress sau pe oricare alt magazin online care suportă efectuarea plăților online folosind principalele criptomonede. Sistemul din spatele extensiei lansate de zoidpay.com dispune de o lichiditate uriașă, care se ridică până la 1 miliard de dolari pe zi.

Eduard Oneci, CEO și co-fondator al ZoidPay, a evidențiat unicitatea acestei extensii inovatoare:

„Extensia noastră pentru Google Chrome este diferită de orice alt produs de pe piață, întrucât le permite cu adevărat utilizatorilor să cumpere orice, de oriunde, folosind activele lor digitale. Când am început această călătorie în urmă cu aproape trei ani, ne-am hotărât să construim o platformă care să permită utilizarea sigură și rapidă a criptomonedelor, iar extensia ZoidPay pentru Chrome manifestă întocmai această viziune.”

Extensia ZoidPay pentru Chrome este intuitivă și poate fi folosită cu ușurință chiar și de către persoanele care nu sunt familiarizate cu lumea criptomonedelor. Inițializarea unui cont nou se face prin intermediului procesului de due diligence (KYC), după care utilizatorul va putea să cumpere orice dorește de la cele peste 40 de milioane de magazine online din întreaga lume.

Este important de știu că fiecare achiziție realizată prin ZoidPay, folosind Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) sau celelalte criptomonede majore este recompensată prin intermediul programului de rambursare. Prin urmare, dacă îți plătești abonamentul la Netflix, îți achiți avansul pentru următoarea vacanță sau îți cumperi un iPhone 13 Pro Max, un procent din fiecare tranzacție se va întoarce înapoi în portofelul tău digital sub formă de cash-back.

„Fie că ești un vechi deținător de criptomonede sau un începător, care nu a avut niciodată de a face cu criptomonedele, extensia ZoidPay pentru Chrome îți facilitează o experiență fără probleme. Dincolo de ușurința de utilizare și de siguranță, beneficiile care decurg din cumpărăturile efectuate prin extensia noastră d in Chrome sunt nelimitate. Pentru început, fiecare achiziție efectuată vine cu o recompensă sub formă de rambursare”, a precizat Oneci.

În extensia ZoidPay din Chrome este integrată și facilitatea de staking, care presupune depunerea temporară a unei cantități de criptomonede (echivalent cu un cont bancar de economii), care vor fi folosite pentru validarea tranzacțiilor efectuate prin blockchain, urmând ca utilizatorul să fie remunerat cu comisioane periodice.

Și mai mult decât atât, utilizatorii pot obține și împrumuturi descentralizate din fondul ZPAY, care poate fi folosit inclusiv pentru a efectua plata în rate pentru diverse cumpărături. Această experiență totală a shopping-ului online fac ca extensia ZoidPay pentru Chrome să fie un punct de referință în lumea plăților digitale, atât pentru toți utilizatorii de criptomonede, cât și pentru consumatorii tradiționali.

Dacă unele persoane au ezitat în trecut să adopte criptomonedele deoarece au avut semne de întrebare cu privire la accesibilitatea, siguranța și eficiența utilizării acestora pentru cumpărături online, odată cu lansarea extensiei pentru Chrome, ZoidPay a făcut un salt major în viziunea sa de a face lumea criptomonedelor ușor accesibilă pentru utilizarea zilnică.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...