1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Platforma BestJobs a lansat serviciul de recrutare BestJobs Agency

BestJobs lansează BestJobs Agency şi oferă angajatorilor o soluţie completă de recrutare şi selecţie a candidaţilor, adaptată nevoilor apărute în contextul actual al pieţei muncii, relatează Agerpres.

20 oct, 2020 | Agerpres

Compania inovează procesul de identificare a candidaţilor relevanţi prin două noi servicii - Exclusive Recruiter şi Headhunters Unlimited, şi îşi regândeşte întreg portofoliul de soluţii pentru companii, devenind astfel un marketplace pentru recrutare, oferind totodată specialiştilor de HR posibilitatea să câştige clienţi şi să-şi rotunjească veniturile.

Noile soluţii simplifică munca departamentelor interne de resurse umane din companiile mari şi le oferă şi angajatorilor de mici dimensiuni o soluţie complet externalizată pentru recrutare, reducând cu până la 85% timpul necesar procesului de selecţie a candidaţilor. Totodată, specialiştii în recrutare afectaţi de situaţia epidemiologică au posibilitatea să-şi dezvolte activitatea şi să-şi suplimenteze veniturile prin serviciile oferite companiilor prin platforma BestJobs.

Prin soluţia Exclusive Recruiter, peste 1.500 de agenţi de recrutare profesionişti, validaţi de BestJobs Agency, sunt pregătiţi să-i ajute pe angajatori să descopere cei mai buni oameni pentru echipa lor. Odată înregistrat un job, companiile pot opta pentru acest serviciu opţional, iar un agent de recrutare va lucra pe lista de candidaţi care aplică, aşa încât să facă o selecţie a celor mai relevanţi candidaţi, să valideze compatibilitatea şi interesul pentru job printr-un prim interviu şi să genereze o listă scurtă a candidaţilor de top. Singurul lucru pe care îl mai are de făcut angajatorul este organizarea interviurilor şi angajarea celui mai potrivit candidat.

În acelaşi timp, prin soluţia Headhunters Unlimited, angajatorii pot solicita tuturor agenţilor profesionişti din BestJobs Agency să caute şi să recomande candidaţi relevanţi pentru poziţiile pe care le au deschise şi să concureze pentru a găsi candidatul pe care compania să-l angajeze. Agentul care a recomandat candidatul care va fi angajat obţine venituri suplimentare de 70% din primul salariu brut afişat pe BestJobs pentru poziţia respectivă.

Comunicatul menţionează că, deşi pandemia a modificat într-o mare măsură întreg procesul de recrutare, angajatorii au continuat să fie activi în contactarea candidaţilor. Numai în trimestrul al treilea al acestui an volumul total al contactărilor directe din platforma BestJobs a crescut cu 39% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experienţă de peste 18 ani în domeniu, BestJobs a fost implicată în transformarea şi inovarea industriei de recrutare online şi integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generaţie pentru a oferi cele mai eficiente soluţii de angajare. Cu un număr de peste 2,5 milioane de profesionişti conectaţi la piaţa muncii şi peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în ţară, cât şi în străinătate, BestJobs creează conexiuni între toţi cei care vor să găsească un job mai bun şi angajatorii care caută noi talente.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO