Ciprian Ciobanu este noul director de dezvoltare al clinicii Polisano

Începând de astăzi, Ciprian Ciobanu este director de dezvoltare al Clinicii Polisano, firma sub cupola căreia funcţionează mai multe laboratoare, clinici şi spitale din Bucureşti, Sibiu şi Miercurea Ciuc. Ciobanu a fost recrutat de la MedLife, cel mai mare jucător din piaţa furnizorilor privaţi de sănătate de la noi, unde a deţinut aceeaşi poziţie, vreme de 13 ani. 
Economica.net - joi, 15 ian. 2015, 11:10
Ciprian Ciobanu este noul director de dezvoltare al clinicii Polisano

Remus Borza, preşedintele grupului de firme Polisano, a numit astăzi directori noi şi la conducerea producătorului de medicamente Polipharma Industries, şi a firmei Sibpharmamed care operează lanţul de farmacii Reţeta.

Concret, Sorin Banciu a fost numit directorul general la Polipharma Industries; Cornelia Tufaru a fost numită director de producţie la aceeaşi fabrică de medicamente; Mirela Elena Jumanca a fost numită de Borza la conducerea Sibpharmamed care operează 67 de farmacii sub cupola Reţeta.

Începând cu 15 ianuarie, Ciprian Ciobanu este director de dezvoltare al clinicii Polisano.

Polisano are în plan pentru acest an deschiderea a trei centre de radioterapie, a unei noi clinici la Bucureşti şi extinderea Clinicii Polisano Plaza.

Spitalul european Polisano este cea mai recentă investiţie a grupului şi acoperă 35 de specialităţi, opt săli de operaţii, un centru modern de radioterapie şi radiologie, precum şi o maternitate privată. Spitalul a implicat o investiţie în valoare de peste 30 de milioane de euro.

Sorin Banciu a fost numit, astăzi, directorul general la Polipharma Industries, cea mai mare fabrică de medicamente din România, care a implicat o investiţie de 60 de milioane de euro.

Sorin Banciu este profesie medic, absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Tîrgu-Mureş, promoţia 1997, şi al unui MBA în management.
Banciu are peste 15 ani experienţă în managementul unor multinaţionale ca Pfizer, Schering Plough, MSD, Amgen Romania şi Amgen Europa Centrală.

Sorin Banciu are ca obiectiv punerea în funcţiune a liniilor de producţie oncologice, injectabile şi solide, precum şi identificarea unor noi pieţe de export, până la 30 martie 2015.

Cornelia Tufaru a fost numită director de producţie la fabrica de medicamente Polipharma Industries.

Tufaru este licenţiată a Universităţii Politehnice şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti, şi absolventă de MBA.
Cornelia Tufaru a fost director producţie la Biofarm (1998-2000), director la fabrica la Zentiva (2000-2005), director la fabrica Biofarm (2005-2006), director operaţiuni Fabryo Corporation (2007-2012) şi director executiv Polipharma Industries (2012-iunie 2014).

Mirela Elena Jumanca a fost numită de Borza la conducerea Sibpharmamed, firmă care operează 67 de farmacii sub cupola Reţeta.

Jumanca are 12 ani experienţă în distribuţia de medicamente, a performat ca director vânzări la Tamisa Trading (Montero) şi director regional la SIEPCOFAR (care operează farmaciile Dona).

Farmaciile Reţeta vor fi redenumite farmaciile Polisano

Din februarie 2015, „Farmaciile Reţeta” vor fi redenumite „Farmaciile Polisano”.

Până în 2017, Polisano are în plan să cumpere încă 100 de farmacii, pentru ca cele două lanţuri de farmacii din cadrul grupului, operate de Polisano Pharma şi Sibpharmamed, să depăsească 200 de unităţi.

Grupul de Firme Polisano a avut în 2014 o cifră de afaceri de aproape 400 de milioane de euro şi 2.000 de salariaţi.

Te-ar mai putea interesa și
Digi caută un nou aliat pentru a-și lansa rețeaua mobilă în Spania. Compania negociază cu cel mai mare operator european de turnuri și infrastructură de telecomunicații
Digi caută un nou aliat pentru a-și lansa rețeaua mobilă în Spania. Compania negociază cu cel mai mare operator european ...
O mare incertitudine după fuziunea dintre Orange și MasMóvil (MasOrange) este ce va face Digi Spania cu spectrul radio achiziționat de la MasMóvil ca parte a condițiilor de aprobare a fuziunii.......
Curtea de Apel Cluj a anulat definitiv avizul de mediu acordat proiectului minier de exploatare a aurului și cuprului de la Rovina, județul Hunedoara
Curtea de Apel Cluj a anulat definitiv avizul de mediu acordat proiectului minier de exploatare a aurului și cuprului de ...
Curtea de Apel Cluj a anulat definitiv avizul de mediu pentru proiectul minier de la Rovina, iar fără acesta, compania ...
Rompetrol și-a bugetat o pierdere netă de aproape 40 de milioane de dolari pentru acest an
Rompetrol și-a bugetat o pierdere netă de aproape 40 de milioane de dolari pentru acest an
Acţionarii Rompetrol Rafinare au aprobat, în Adunarea Generală Ordinară, proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli ...
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei care deține Jean Paul Gaultier. Evaluările depășesc toate așteptările
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei care deține Jean Paul Gaultier. Evaluările depășesc toate ...
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei Puig, care deține mărci de lux precum Carolina Herrera, Jean ...