Poliţia Transporturi primeşte o Toyota Avensis

Toyota România anunţă continuarea parteneriatului demarat în urmă cu doi ani cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin semnarea recentă cu Direcţia de Poliţie Transporturi, Serviciul de Poliţie Aeroporturi a unui acord de utilizare a unui autoturism Toyota Avensis 2.2 D-4D Executive.
Economica.net - vin, 13 iul. 2012, 08:01
Poliţia Transporturi primeşte o Toyota Avensis

Potrivit unui comunicat de presă al importatorului auto local, remis AGERPRES, autoturismul va fi folosit la Aeroporturile Internaţionale Henri Coandă Bucureşti Otopeni şi Aurel Vlaicu Bucureşti Băneasa pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

‘La data de 04.07.2012, Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul IGPR a preluat în baza unui contract de comodat un autoturism marca Toyota Avensis, de la firma Toyota – România, pentru desfăşurarea activităţilor de serviciu. Contractul de comodat a fost încheiat pe o perioadă de trei luni, cu posibilitatea de prelungire pentru aceeaşi perioadă. Sperăm ca parteneriatul cu Toyota România să continue şi după termenele stabilite, acesta fiind de un real folos în activităţile specifice muncii de poliţie’, a declarat subcomisarul de poliţie Valeriu Surduleac, şeful Serviciului Transporturi Navale.

La rândul său, Anca Dumitrescu, senior brand manager pentru Avensis, a menţionat: ‘Continuarea acestui parteneriat ne demonstrează încă o dată că marca Toyota oferă autoturisme sigure şi fiabile, potrivite activităţii intense desfăşurate de către Poliţia Română’.

‘Toyota Avensis beneficiază de spaţiu generos, o multitudine de dotări practice şi consum eficient de combustibil. Prin punerea la dispoziţie a acestui autoturism, dorim să contribuim şi noi la siguranţa din aeroporturi şi scăderea numărului de infracţiuni’, a adăugat reprezentanta Toyota România.

Noua Toyota Avensis facelift şi-a făcut debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt din 2011 şi este disponibilă în două versiuni de caroserie (sedan şi break), trei motoare diesel şi trei motoare pe benzină, trei transmisii şi patru niveluri de echipare.

Proiectat şi construit în Europa, Avensis a fost lansat prima oară la sfârşitul anului 1997, iar până în 2010, constructorul auto nipon a vândut aproape 71.000 de unităţi ale acestui model, echivalentul unei cote de piaţă de 5,8% în segmentul său, respectiv D.

Te-ar mai putea interesa și
România, pe locul doi din UE la producția de floarea soarelui
România, pe locul doi din UE la producția de floarea soarelui
România s-a clasat anul trecut pe locul doi în Uniunea Europeană la floarea soarelui din punct de vedere al producţiei obţinute, după Franţa, şi pe primul loc ca suprafaţă cultivată....
HORNBACH IT HUB în România: Inovație și echilibru global în dezvoltarea tehnologică
HORNBACH IT HUB în România: Inovație și echilibru global în dezvoltarea tehnologică
În era digitală în continuă evoluție, adaptarea rapidă și inovația sunt cheia pentru succesul oricărei companii. ...
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Rusia nu are nevoie să interzică exporturile de motorină, pentru a răspunde la creşterea preţurilor şi posibilele ...
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale pentru boabe a României a crescut anul trecut cu 9,1% respectiv cu 1,71 milioane de tone, de la 18,861 ...