Polonezii de la Scallier au cumpărat proiectul de centru comercial din Timișoara de la Oasis

Dezvoltatorul polonez Scallier a achiziționat de la grupul Oasis, pe calea unui transfer de afacere, un proiect de retail în Timișoara pe care îl va opera sub brandul „FunShop Park”. PeliPartners a asistat polonezii în prealuarea proiectului.
Andrada Ghira - mar, 20 iul. 2021, 10:16
Polonezii de la Scallier au cumpărat proiectul de centru comercial din Timișoara de la Oasis

Scallier va dezvolta centrul comercial pe care Oasis îl avea în plan pentru piața din Timișoara. Centrul va avea o suprafață închiriabilă de 10.800 mp, iar Kaufland este principala ancoră. Deschiderea este programată pentru primul trimestru din 2022. 

Oasis avea în plan demararea lucrărilor de construcție anul trecut și o investiție de 15 milioane de euro, potrivit deBanat.ro.

„Conceptul introdus de Scallier pe piața românească presupune integrarea unor spații moderne care să deservească o gamă variată de clienți. Proiectul pe care îl pregătim pentru Timișoara își propune să revitalizeze zona de retail și să impună standarde noi care să corespundă nevoilor reale ale clienților”, a declarat Adrian Aleman, Director de Dezvoltare pentru Scallier România.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) și le-a inclus pe Alexandra Ioniță (Senior Associate) și Antonia Nica (Associate).

CITEȘTE ȘI Pe urmele Kaufland și Lidl: polonezii de la Scallier deschid trei parcuri de retail anul acesta în România

Penru acest an, Scallier avea programate deschiderile a trei parcuri de retail, la Roșiorii de Vede, Focșani și Moșnița, lângă Timișoara. Parcurile de retail din Turda, Vaslui și Hunedoara sunt programate pentru deschidere în 2022. Investiția într-un parc de retail este cuprinsă între cinci și zece milioane de euro. 

 

Te-ar mai putea interesa și
Şefa Comisiei Europene se întâlneşte, luni, la Bucureşti cu preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu
Şefa Comisiei Europene se întâlneşte, luni, la Bucureşti cu preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu
Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se întâlneşte luni, la Bucureşti, cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu, în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU, au......
Preşedintele Huawei se aşteaptă în 2021 la venituri mai mici cu 40 de miliarde de dolari din vânzările de smartphone
Preşedintele Huawei se aşteaptă în 2021 la venituri mai mici cu 40 de miliarde de dolari din vânzările de smartphone
Grupul chinez Huawei Technology va vedea în acest an cum veniturile sale din vânzările de smartphone vor scădea cu cel ...
Şcoala care va converti 8.000 de mineri în tehnicieni pentru industria regenerabilelor s-a deschis oficial – Renew Acad
Şcoala care va converti 8.000 de mineri în tehnicieni pentru industria regenerabilelor s-a deschis oficial – Renew ...
Asociația Română pentru Energie Eoliană (RWEA) a inaugurat oficial RenewAcad, o școală prin care intenționează să ...
Şapte judeţe sunt pe roşu, 54 de localităţi sunt peste 6 la mia de locuitori, la rata de infectare. Noi recorduri de cazuri noi şi pacienţi la terapie intensivă – Coronavirus – vineri, 24.09.2021
Şapte judeţe sunt pe roşu, 54 de localităţi sunt peste 6 la mia de locuitori, la rata de infectare. Noi recorduri de ...
Criza Coronavirus 24 septembrie 2021 - 7.116 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, 991 în Bucureşti. 145 de morţi în ...