1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

News

Poluare cu produse petroliere în New Jersey, după ce un depozit a fost avariat de ciclonul Sandy

Rafinăria Motiva a anunţat autorităţile că aproximativ 1.135 de metri cubi de produse petroliere s-au deversat la instalaţia sa de la Sewaren, în statul New Jersey, după sosirea ciclonului Sandy, a anunţat un purtător de cuvânt al Pazei de Coastă, relatează CNN.

01 noi, 2012 | Mediafax

Scurgerea a avut loc după spargerea unui depozit, a declarat miercuri pentru CNN Russell Tibbets, din cadrul Pazei de Coastă. Cea mai mare parte a produselor petroliere a fost oprită de un container de rezervă, a adăugat el.

Shell, care deţine o parte din Motiva, a anunţat anterior că cel puţin două containere pentru depozitarea unor produse petroliere au fost avariate la terminalul Motiva de la Sewaren. Potrivit companiei, cantitatea de produse scurse este necunoscută, dar nu s-au produs şi alte incidente. Sewaren se află peste drum de Staten Island.

"Mijloace mobilizate anterior continuă să limiteze scurgerea produselor (petroliere) în Woodbridge Creek, adiacent instalaţiei", a anunţat Shell într-un comunicat.

Paza de Coastă supraveghează operaţiunile de curăţare întreprinse de către Motiva. Camioane dotate cu pompe şi aproximativ 100 de muncitori participă la acest efort. Paza de Coastă, Motiva şi oficiali din New Jersey acţionează în vederea stabilirii cantităţii deversate, a mai precizat Tibbets.

Shell a anunţat că unele terminale din New Jersey şi New York au fost inundate din cauza furtunii şi unor pene de electricitate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO