Ponta a revocat întreaga conducere a agenţiilor pentru servicii comunale, mediu şi consumatori

Premierul Victor Ponta a revocat din funcţie întreaga conducere a Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Administraţiei Fondului pentru Mediu şi Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.
Economica.net - mie, 23 mai 2012, 19:41
Ponta a revocat întreaga conducere a agenţiilor pentru servicii comunale, mediu şi consumatori

Astfel, au fost demişi Matei Mircea Leontin din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, Abos Gabriel din funcţia de preşedinte şi Marian Proorocu din postul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Gheorghe Popescu din funcţia de preşedinte şi Lorincz Csilla din postul de vicepreşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Şeful Guvernului a decis totodată ca Rodica Mioara Toth şi Balla Tullia Imola să fie eliberate din postul de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

La conducerea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice a fost numit Doru Ciocan (PSD), în timp ce atribuţiile de conducere la Administraţia Fondului pentru Mediu au fost preluate temporar de către directorul Gheorghe Papuc.

Ca şi preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului a fost numit Mihail Fâcă (PSD), county-manager al judeţului Prahova, post pe care acesta l-a mai ocupat în 2009.

La conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au fost numişi Bogdan cristian Nica (preşedinte) şi Marius Alexandru Dunca şi Marcel Bogdan Pandelica (vicepreşedinţi).

Mihai Turcanu a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare.

Premierul a mai decis ca Dan Lucian Vlădescu să fie preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, iar Rodin Traicu, fost director la RAAN Drobeta Turnu Severin, că ocupe un post de secretar de stat la Ministerul Economiei.

Te-ar mai putea interesa și
Acționarii Aro Palace au respins propunerea pentru contractarea a 35 de milioane de euro pentru renovarea hotelurilor Capitol și Aro Palace
Acționarii Aro Palace au respins propunerea pentru contractarea a 35 de milioane de euro pentru renovarea hotelurilor Capitol ...
Acționarii Aro Palace au respins astăzi, 25 aprilie, propunerea pentru contractarea a 35 de milioane de euro pentru renovarea hotelurilor Capitol și Aro Palace, potrivit unui anunț remis Bursei......
Strabag și-a crescut cu 10% numărul de angajați din România în 2023
Strabag și-a crescut cu 10% numărul de angajați din România în 2023
Strabag și-a crescut cu 10% numărul de angajați din România, de la 1.768 la 1.942 într-un an marcat de incertitudini ...
Tănase, BVB: Avem mai mult de 50 de listări din 2010 şi până acum. Jumătate au avut loc în 2021
Tănase, BVB: Avem mai mult de 50 de listări din 2010 şi până acum. Jumătate au avut loc în 2021
Peste 50 de companii s-au listat la Bursa de Valori din Bucureşti din 2010 şi până în prezent, iar aproape jumătate ...
Guvernul aprobă deschiderea unui nou punct de frontieră cu Ungaria la Beba Veche
Guvernul aprobă deschiderea unui nou punct de frontieră cu Ungaria la Beba Veche
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, deschiderea unui nou punct de frontieră cu Ungaria, la Beba Veche.