1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

News

Ponta a revocat întreaga conducere a agenţiilor pentru servicii comunale, mediu şi consumatori

Premierul Victor Ponta a revocat din funcţie întreaga conducere a Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Administraţiei Fondului pentru Mediu şi Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

23 mai, 2012 | Mediafax

Astfel, au fost demişi Matei Mircea Leontin din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, Abos Gabriel din funcţia de preşedinte şi Marian Proorocu din postul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Gheorghe Popescu din funcţia de preşedinte şi Lorincz Csilla din postul de vicepreşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Şeful Guvernului a decis totodată ca Rodica Mioara Toth şi Balla Tullia Imola să fie eliberate din postul de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

La conducerea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice a fost numit Doru Ciocan (PSD), în timp ce atribuţiile de conducere la Administraţia Fondului pentru Mediu au fost preluate temporar de către directorul Gheorghe Papuc.

Ca şi preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului a fost numit Mihail Fâcă (PSD), county-manager al judeţului Prahova, post pe care acesta l-a mai ocupat în 2009.

La conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au fost numişi Bogdan cristian Nica (preşedinte) şi Marius Alexandru Dunca şi Marcel Bogdan Pandelica (vicepreşedinţi).

Mihai Turcanu a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare.

Premierul a mai decis ca Dan Lucian Vlădescu să fie preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, iar Rodin Traicu, fost director la RAAN Drobeta Turnu Severin, că ocupe un post de secretar de stat la Ministerul Economiei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO